Ismét jelentkezünk a már megszokott sajtószemlénkkel, ahol az együttműködő médiapartnerek segítségével betekintést adunk az országban zajló eseményekbe. Az írások teljes terjedelmükben a cikke kattintva olvashatóak.

Borsod24.hu: “Meg kell dönteni a helyi kiskirályok, Döbrögik uralmát, Mezőkövesd többet érdemel!” | videó

Sermer Ádám Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 7-es választókörzetben indul 2022-ben a fideszes Tállai András ellen. A képviselőjelölt már tavaly aláírásgyűjtésbe kezdett Mezőkövesden és a térségben a Karácsony Gergely által indított “jövővédő” népszavazási kezdeményezésre.

A hétvégén az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter is ellátogatott a mezőkövesdi standokhoz. Sermer Ádám és Márki-Zay Péter is nyilatkozott kameránknak.

Ugytudjuk.hu: Csak jóváhagyása után engedte volna megjelenni Szombathely fideszes parlamenti képviselője a lakossági fórumáról készült tudósítást

Mivel az Ugytudjuk.hu egy kormányfüggetlen portál, így a nyilvános közéleti eseményről készült írás, Hende képviselő jóváhagyása nélkül jelent meg. 

kecsup.hu: Nem kötik Szemereyné Pataki orrára sem, hogy hogyan áll a járvány Kecskeméten

Kecskemét önkormányzata még novemberben megkereste a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatalt, hogy tájékoztatást kérjen arról, hogyan áll a járvány Kecskeméten. Közérdekű adatról van szó, amit ki kell adni, ha azt egy polgármester kéri. 

A Kormányhivatal a kecskeméti önkormányzatnak viszont azt válaszolta, hogy a járványadatokra vonatkozóan tájékoztatást nem tudtak adni.