Magas indulatok az újévkor született roma kisfiú miatt, Dömötör fórumának terembérlését a helyi rádiós cég fizette ki

Ismét jelentkezünk a már megszokott sajtószemlénkkel, ahol az együttműködő médiapartnerek segítségével betekintést adunk az országban zajló eseményekbe. Az írások teljes terjedelmükben a cikke kattintva olvashatóak.

Ugytudjuk.hu: Dömötör Csaba szombathelyi fórumának terembérleti díját a helyi rádiót működtető cég fizette ki

Csakúgy, mint Hende Csaba konferenciájának, vagy a szombathelyi Fidesz év végi vacsorájának bérleti díját. Hogy miért egy külsős cég fizeti a kormánypárhoz kapcsolódó rendezvények költségeit arra a lap nem kapott választ.

Borsod24.hu: Magasra csaptak az indulatok az újévkor született miskolci roma kisfiú miatt

Az interneten is ment az adok-kapok Szelim születésének hírére, egészen a rasszista megjegyzésekig fokozva, de talán a csúcspont Novák Előd több, rendkívül éles megjegyzése volt az “eltartott cigányokról”. Erre érkezett is a Roma Szeretetszolgálat elnökének gyors válasza.

Kpsvr.hu: Kaposvári röplabdázó a tragikus tapolcai baleset egyik halálos áldozata

Négyen meghaltak, egy ember életveszélyesen megsérült január 2-án, szombaton délelőtt Tapolcánál, ahol egy vonat és személygépkocsi ütközött. A Fino Kaposvár férfi röplabdacsapatának egyik fiatal játékosa, Iván Gergő, volt a baleset egyik áldozata.

kecsup.hu: Szarul állunk a nyilvános illemhellyel Kecskeméten

Elegendő egy 110 ezer fős megyeszékhely igényeinek a kielégítésére egyetlen egy nyilvános illemhely? Nem egyszer fordult már elő, hogy sürgősségi helyzetben valamelyik bokorban vagy éppen inkább a műemlékek karéjában lévő romkertben végezték el a dolgukat.