Hodász atya: hiába nem műttetik át magukat gyermekeink, ha felvágják az ereiket

Magyarország talán legismertebb katolikus papja, Hodász András atya, a Papifrankó YouTube-csatorna arca készített videót “Van nagyobb baj, mint az LMBTQ-lobbi!” címmel. Videójában a gyerekek túlterheltségéről és szeretet nélküliségéről beszélt.

Hodász András atya, keresztény katolikus pap rendszeresen osztja meg véleményét papként, YouTube-csatornáján. Számos vitára, közéleti ügyre reagált már, többi között a homoszexualitásról is megosztotta már gondolatait.

- Hirdetés -

Azonban a mai videóban, hiába szerepel a címében az LMBTQ- rövidítés, legfőképpen nem ebben a témában foglalt állást.

Elmesélte, hogy számos helyre utazik tanítani és nagyon gyakran találkozik azzal a jelenséggel, hogy bizonyos gyerekek megszámlálhatatlan különórára, egyéni képzésre járnak és emiatt nem mennek, nem járnak például az ő hittan óráira. Elmondta, hogy maximálisan megérti ezt, hiszen sok gyereknek már a saját gyerekkorát sincs nagyon ideje megélni. Együtt lenni a barátaival, szórakozni, kikapcsolódni.

“Nem tesszük mi tönkre a fiataljaink életét, mikor ki akarunk passzírozni belőlük mindent?”

– teszi fel a kérdést Hodász atya videójában.

A pap leginkább azt nehezményezi videójában, hogy egy gyerek 8-9 órát is bent van az iskolában, és legalább még ennyi időt kellene tanulással töltenie, hogy rendesen mindenből fel tudjon készülni.

- Hirdetés -

“Ennek az lesz az eredménye, hogy nagyon boldogtalan, de sokat kereső középvezető menedzserek lesznek” – mondja az atya

Videóját azzal zárja, hogy felszólítja a szülőket, hogy sokkal többször és intenzívebben fejezzék ki gyermekeik felé a szeretetüket és ébredjenek rá, hogy sokkal fontosabb egy lelkileg kiegyensúlyozottabb felnőtt, mint egy gazdag felnőtt kinevelése.

Hozátette:

“Nem tudom, hogy létezik-e meleg lobbi, nem tudom, hogy reális veszély-e, nem tudom, hogy szükség van-e erről most népszavazást tartani. Egy dolgot tudok, hogy hiába érjük el, hogy a gyerekek megmaradjanak a születési nemükben, ha felvágják az ereiket, vagy felakasztják magukat, vagy egyszerűen csak boldogtalan felnőttek lesznek.”

- Hirdetés -
spot_imgspot_img

Kövess minket a közösségi médiában!

41,500RajongóLájk
940KövetőFollow
4,800FeliratkozóFeliratkozó

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Korábbi híreink

error: A tartalom védett!