Te melyik politikus lennél a csillagjegyed alapján? – Most megtudhatod az első politikai horoszkópból

Új év, új, élet, új vágyak és új kihívások mellett az éves horoszkóp is új. Valószínűleg régóta ég benned a vágy, hogy megtudd, melyik politikussal születhettél egy napon. Ha valamilyen viselkedésüket, megnyilvánulásukat eddig nem tudtad értelmezni, az abból is fakadhatott, hogy nem ismerted a csillagjegyüket. Hiába a sok kételkedő, akik már felfedezték a horoszkópok által kínált igazságokat, lehet ezt követően meg fogják érteni, hogy bizonyos politikusok miért pont úgy reagáltak az adott helyzetben.


♈︎ KOS:


Nem véletlen Fekete-Győr András és Donáth Anna lobbanékonysága, tudják miért? – Mert a Mars uralta, tüzes Kos jegyében születtek.


A Kos jegy szülöttei bátrak, lobbanékonyak hevesek, azaz nem nagyon mérik fel a harcban ellenségük erejét. A Kosok amennyire szeretik a szabadságot, annyira nem szeretik, ha őket próbálják irányítani. Döntéseit egyedül szereti meghozni illetve, ha kitalál valamit jobban szereti mással elvégeztetni a munkát. Karizmatikus szónokok, de néha tényleg fejjel futnak a falnak. Ott van például március 26-án született az oltásellenes, vírustagadó Gödény György is. Kiválóan demonstrálja a Kos jegy harciasságát. Hiába a világjárvány, hiába a sok orvos, kutató, szakemberi vélemény már a pandémia eleje óta megrögzötten hajtogatja, hogy nincs vírus. Az ex-miniszterelnök jelölt- ma már boldog apuka Fekete-Győr András április 13-án a Momentum új elnöke Donáth Anna április 6-án született. Szuper szülinapi hónapjuk lesz 2022-ben. Ha nyer az ellenzék lehet arra koccintani, ha meg nem akkor meg marad a búfelejtés. Szerinted mikor futott fejjel a falnak a Momentum leginkább?


♉︎ BIKA:


Kik lehetnek a magyar politikai élet igazi Bikái? Nem árulunk el nagy titkot az egyik az ellenzék közös miniszterelnök jelöltje, Márki-Zay Péter, a másik pedig nem más mint köztársaság elnökünk Áder János. Ráadásul mindkettőnek május 9-én van a szülinapja, lehet titokban együtt tartják a szülinapi bulijukat és az egész politikai elit örömkönnyek között egymás karjába borul éjfélkor.
A Bika jegy szülöttei elbűvölő személyiséggel bírnak. Folyamatosan keresik a harmóniát és a békét. Legtöbbször megfontoltak, gyakorlatiasak és ha az éppen nem sikerül cserébe kitartóak. A számukra fontos emberek nem szenvednek hiányt semmiben, nagyon bőkezűek minden tekintetben, családszeretőek és gondoskodóak. A pénzügyi és érzelmi stabilitás is nagyon fontos nekik.
Melyik szilveszteri beszéde volt Áder Jánosnak a legemlékezetesebb, mikor érezted igazán elbűvölnek? Márki-Zay Péter mostanában lehet nem a legmegfontoltabb de szakadatlanul és kitartóan menetel a tavaszi választások felé, Te is így gondolod?

♊︎ IKREK:


Azt már tudjuk, hogy Karácsony 99%-ban Gyurcsány, többek között azért is mert Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc is az ikrek jegyében született. Most jön azonban az óriási csavar mert, ha Karácsony Gyurcsány, akkor Orbán Viktor Mihálynak meg legalább 98%-ban Karácsonynak kell lennie ugyanis nagy vezérünk is az Ikrek jegye alatt látta meg a napvilágot. Bizony a magyar politikai elit krémes habcsókja(i) mind ugyanabban a kettős jegyben születtek. Orbán Viktor indítja a szülinapi áradatot május 31-én, Gyurcsány Ferenc folytatja június 4-én, mindezt Karácsony zárja június 11-én.


Nem csoda, hogy ilyen aktív szerepet vállalnak a magyar politikai életben, ugyanis az Ikrek esszenciája a kommunikáció és kapcsolatteremtés. Talpraesettek, nyitottak, kíváncsiak, közvetlenek. Amennyire szerteágazóak olyan felületesek is tudnak lenni. Az Ikrek gyakran szeretnek nagyot mondani, bár erre még nem volt azért példa egyiknél sem. Ha meg elmondták, amit gondoltak előfordul, hogy nem is hallgatják meg a másikat. Többek közt lehet ezért nincs a mai magyarországon normális politikai párbeszéd. Az említett hármas fogatból, ki lódított eddig a legnagyobbat?


♋︎ RÁK:


A Rák jegy szülötteire főként a védekező mechanizmusok jellemzőek, ebből kifolyólag gyakran önfejűek és szeszélyesek is lehetnek. A változékonyság is lételemük, ez többféleképpen is megnyilvánulhat, többek közt úgy is, hogy gyorsan asszimilálódik más emberek véleményéhez, szokásaihoz. Nézzük például a július 3-án született Dr. Pintér Sándor esetét. Jól látszik, hogy a Rák jegyűek milyen nagy ívet tudnak befutni asszimilálódási tekintetben. Pintér Sándor példája jól mutatja, hogy bűnözőből belügyminiszterré is lehet válni. Ebben nagy segítségére volt a Rák jegyre jellemző alkalmazkodási képesség. E jegy szülöttei nagyon könnyen be tudnak illeszkedni új helyzetekbe. Ez a látszat arra szolgál, hogy a Rákok tudatosan elkerüljék a konfliktust és előtérbe helyezzék saját kényelmüket. Ez lefordítva nem más, mint védekezés. (Joggal merül fel ezen a ponton Demeter Márta neve is, aki ugye úgy ugrál a politikai pártok között, mint az omikron variáns manapság egyik emberről a másikra, de nem… Demeter Márta Halak, rájuk inkább az idealista gondolkodás jellemző, talán ezzel lehet magyarázni viselkedését)
A Rákok kiváló intuícióval bírnak, ebből kifolyólag az érzelmei is uralják. Szenzitívsége miatt sértődékeny is tud lenni. Alapvetően házias, családcentrikus, ösztönösen él benne a vágy a család eszméje. Morvai Krisztina ezt alá is támasztja írásaival. Ott van például a „Magánügy-e a feleségbántalmazás? Belügyi Szemle. 1998/3. 55-71.”, „Terror a családban. A feleségbántalmazás és a jog.”, „A „gyermekekkel szembeni rossz bánásmód” (erőszak, elhanyagolás, visszaélés) Magyarországon az ezredfordulón – büntetőbírósági ítéletek tükrében.” gyönyörűen tükröződik a június 22-én született Morvai Krisztina munkásságában a Rákok családcentrikusságának központisága.

♌︎ OROSZLÁN:


Ki jut eszedbe elsőre, ha heves parlamenti felszólalásokra gondolsz? Ki bír a magyar politikában a legszebb hajkoronával? Mindkét kérdésre más név a válasz, magyarország két igazi Oroszlánja nem más, mint az augusztus 16-án született, Kövér Lászlót olykor földbe döngölő Jakab Péter és a július 27-én született egykori politikai szexszimbólum Deutsch Tamás. Egy dolog kétségtelen az Oroszlán jegy szülöttei mind kisugárzással és bátorsággal bírnak, tudják, hogy vezetésre születtek. Jakab Péter is rendíthetetlenül bízott az előválasztás eredményeiben, sarkallta az érvényesülési és vezetési vágy. Azonban, ha nem úgy sikerülnek a dolgok, az Oroszlán büszke jelleme miatt képes sértődékenyé is válni. Igazságszerető, kiáll mások érdekéért, és a magáét is jól tudja képviselni. Céltudatosak felfele törekvőek (bár ez felfelé törekvés inkább Márki-Zay Péterre érvényes). Az Oroszlánok őszinték, nyíltak. Hiúságuk és büszkeségük miatt óvatosan kell velük bánni, mert ha akaratuk ellenére történik valami, nagyon felmegy bennük a pumpa, ekkor önkívületi állapotba is tudnak emiatt kerülni, de ilyenkor amilyen gyorsan elkapta őket a hév, olyan gyorsan le is higgadnak. Könnyen felejt, nem bosszúálló, sem haragtartó, mindent onnan folytat, ahol előtte abbahagyta.


♍︎ SZŰZ:


Rendszerető, precíz, alapos, gyakorlatias. Gondoljunk csak a szeptember 21-én született Gulyás Gergely kormányinfóira, mindig időben rendíthetetlenül, célokat megfogalmazva áll ki nap nap után az emberek elé. Vagy, hogy milyen gyakorlatiasan törölte le a transznemű escortot a követői közül, miután lehoztuk az erről szóló cikket. Fejlett intellektuális képességekkel bír, felfogása gyors logikája éles, Szájer József is gyorsan kapcsolt mikor rajtaütöttek a rendőrök. Rajta kívül senki nem menekült lefele csúszva az ereszcsatornán. Pedig azért, ha a drog+rendőr képletét nézzük azt egyetlen dologgal lehet kiegyenlíteni, mégpedig nem mással, mint a mihamarabbi meneküléssel. A Szűz jegyűeket a gond vagy kellemetlenség erősen lehangolja. Biztos Varga Juditnak is okozott a média pár nehéz pillanatot, amikor a farhátak fixálását követően ennyi rosszmájú hírt hoztak le róla… Valószínűleg már rég megbánta, hogy miért nem volt előrelátóbb, mikor a másfélmilliós órájában jelentette be, hogy olcsóbb lett a sertéscomb. Az új emberek, vagy nagy változások gyakran szorongással töltik el a Szűz jegy szülötteit, lehet ezért sem tudott nyilatkozni még Völner Pál ügyében az Igazságügyi miniszter. Ha olykor hidegnek vagy érzéketlennek vélnénk a Szüzeket, az csupán azért van mert a racionális logikára alapoznak. Érezted már, hogy ezek az emberek túlzott gyakorlatiasságuk miatt érzéketlenek lettek volna?

♎︎ MÉRLEG:


Mi más jutna eszünkbe a Mérleg jegy szülötteiről, mint a diplomatikusság. Előzékeny, kellemes természetűek, nyitottak és barátságosak is. Igyekszenek mások elvárásainak néha túlságosan is megfelelni. A rendkívül hullámzó kedélyállapotú Mérlegeket ezért könnyű is befolyásolni. Volner János, aki a Jobbikból a Mi Hazánk pártjába ugrott majd abból is kilépett, most a Volner párt alapítójaként azt állítja, hogy csak akkor indul a 2022-es választásokon, ha ezzel nem vészhelyzeti a Fidesz helyzetét. A Mérleg jegy szülöttei ebből is látszódik, hogy igencsak önfeláldozóak. A Mérlegek általában szeretnek az Arany középúton haladni, ódzkodnak a szélsőségektől. Néha a fontos feladatokat elnapolják, bíznak a sorsban, hogy ezek a nehéz ügyek majd maguktól megoldódnak. Legfőbb törekvése, hogy megtalálja a harmóniát. Az MSZP pártigazgatója Molnár Zsolt is, diplomatikusan megoldotta, hogy ne keveredjen drogozós, kurvázós ügybe. Ugye mikor kirobbant a Borkai-ügy az Ördög Ügyvédje miatt, hirtelen elkezdek mindenfelől repkedni a nevek, hogy ki volt jachton, meg ki milyen port szívott az orrába, és kikkel. „Az Angyal ügyvédje” az „Ördög Ügyvédjével” szemben a bal oldali politikusokat vette górcső alá. Mérleg jegy szülöttei viszont nagyon nehezen viselik az őket érintő kritikákat, maguk fele irányuló maximalizmusuk és megfelelési kényszerük miatt.

♏︎ SKORPIÓ:


A legalattomosabb jegy, egyben a legérzékenyebb is. Filozófus alkat, nem riad vissza sem a hullámhegyektől sem a hullámvölgyektől. A langyos vizet igyekszik felkavarni, nem támad, hacsak nem őt támadják. Kifele mindig titokzatos de mindenki veséjéig lát. A titkokat a felszínre hozza és a másik fél leggyengébb pontját támadja. Ha bármilyen cél előérhetővé válik számára addig hajtja, ameddig el nem éri. Mindegyik jegy közül ő a legféltékenyebb. Ők a legszélsőségesebb jegyek, ő a legrosszabb ellenséged és a legjobb barátod is. Akiket közel engedett magához azért bármit képes megtenni. Az október 30-án született Szijjártó Péter Külügyminiszter is rendíthetetlenül megszakítás nélkül utazik országról országra az Orbán-kormány magyar zászlaja alatt, hogy a lehető legtöbbet megtegye a hazáért, amit oly nagyon szeret. Szerencsére nagy odaadására az oroszok is felfigyeltek, ezért is kaphatta a „Barátságért” kitüntetést is. A látszólag kemény külső mögött érzékeny belső lakozik. A Szijjártó Péter után egy nappal született október 31.-i Kunhalmi Ágnes is még 2017-ben elérzékenyült is sírt is a tévé kamerái előtt. A Skorpiók gyakran kapnak kritikát nyers stílusuk miatt is, így történt ez Kunhalmi Ágnessel is, mikor az ISZOMM pártot, Szanyi Tiborral az élén „csicskáknak” nevezte. A Skorpió jegy szülöttei néha túl makacsul tudnak az elképzelésikhez ragaszkodni még akkor is, ha már velük együtt az egész környezetük tudja, hogy minden erőfeszítés felesleges. Erős jellemű, kitartó, törekvő és nagyon fontos számukra a hatalom.

♐︎ NYILAS:


Energetikusak, imádják a kihívásokat a Nyilas jegy szülöttei. Nagyon színes egyéniségek. Optimisták általában nagy önbecsüléssel rendelkeznek. Szabad lelkűek és könnyedek. Mindig minden körülmény között a legjobbra törekszik. Annak ellenére, hogy jog és törvénytisztelőek nem feltétlen az igazság emberei. A november 30-án született Völner Pál is hasonlóképp írható le. A Nyilasoknak jól pozicionált baráti körrel rendelkeznek. Nem kell bemutatni, hogy Völner Pál ugye az Orbán kormány régi tagja. Előfordulhat, hogy a magas önbecsülésük miatt csillogtatják a tudásukat. Szabadságra és függetlenségre vágynak. Ha valamiben nem hisz, akkor nem is tud semmit cselekedni az ügy érdekében, muszáj, hogy érdekelt legyen a cél eléréseben. Nehezen viseli szabadságvágya miatt a mindennapi korlátokat. Nyers és szókimondó még, akkor is ha tudja, hogy ezzel a másik felet megbánthatja. Igazából ezt nem is mérlegeli közben mert túlságosan szókimondó és számára az őszinteség nagyon fontos. Kósa Lajosnak lehet az aszcendense Nyilas.


♑︎ BAK:


Az egyik legcéltudatosabb jegy. Határozott jó kiállású és megfontolt. Rendkívül fontos szerepet játszik az életében a karrierje és hivatása. Lehet adni a szavára, nem mismásolja el a dolgokat, amit tehát megígért igyekszik azt bármilyen körülmények között betartani. Alapos és, ha megtalálja a célját a végletekig hajlandó harcolni értük. Ki gondolta volna, hogy valaha összehasonlításra kerül a január 19.-i született Kovács Gergely a Magyar Kétfarkú Kutyapárt elnöke és a december 29-én napvilágot látott Kövér László az Országgyűlés Házelnöke. Látszólag két teljesen más ember de mégis milyen sokban egyeznek csillagjegyüknek köszönhetően. A Bak jegy szülöttei néha túlságosan munkamániásak, oda menekülnek az érzelmeik elől. Órási önfegyelemmel bírnak. Pesszimizmusra hajlamos, nem áll távol tőle az ironikus humor sem. Nem csoda, hogy az MKKP így passzivistákat toboroz, meg hát ugye kifinomult az iróniájuk, ezt nem is kell magyarázni. A Házelnöknek is jót tenne, ha néha jobban elengedhetné magát. Bár lehet Kövér Lászlóra jobban vonatkozik a Bakok azon jellemzője, hogy szorong attól ha vagyona elveszne, ebből kifolyólag nagyon takarékos is, ezért is fontos ugye Jakab Pétert folyamatasosan megbüntetni.

♒︎ VÍZÖNTŐ:


Forradalmár. Szeretne újat alkotni de a harcot nehezebben vállalja, mivel nem akarja bepiszkolni a kezét. Szeret ellenállni és csíny tevésekbe bocsátkozni. A január 28.-i Simicska Lajos lehet születésétől fogva szeret rosszalkodni, mivel a kisebb nagyobb csínytevések jellemzőek a Vízöntőkre. A Vízöntő jegy szülöttei mindenfajta érzéstől és szenvedélytől távol tartják magukat. Mondjuk ez nem feltétlen volt igaz a február 2-án született Dobrev Klárára az ellenzéki miniszterelnöki vitafordulóin, ott azért voltak hevesebb pillanatai, valószínűleg azért mert a Vízöntők fellépése gyakran kiszámíthatatlan, ebből kifolyólag nem a legstabilabb idegrendszerüek. A pénz nem a boldogság forrása náluk, hanem inkább egy alapvető feltétele az életnek. Segítőkészek, mindig lehet rájuk számítani, kiváló barátok. Ez jól látszódott Dobrev Klára előválasztási kampányidőszakában, mikor járta az országot, ő ott volt, ő meghallgatta az időseket, ez az eredményekben is meglátszott. Függetlenek és öntörvényűek, szuverenitásra törekednek. Eddig mindenki arról beszélt, hogy milyen távol áll Magyarországon egymástól a jobb és a bal oldal, úgy néz ki eddig mindig csak rossz szemszögből vizsgálták. Csodabogarak, különcek, nem illenek bele a mindennapi életbe. Mondjuk ilyen mértékű vagyonnal valóban nem lehet elvegyülni a társadalomban.


♓︎ HALAK:


Az érzelmei uralják a Halak jegy szülötteit. Nagyon simulékonyak, alkalmazkodóak ezért könnyen is befolyásolhatóak. Finom, gyengéd, érzékeny és szerény személyiség. A szerény szóról nem csoda, ha mindenkinek az egykori gázszerelő, ma még csak néhányszáz milliárddal rendelkező február 24-én született Mészáros Lőrinc jut az eszébe. Soha nem henceg a vagyonával, visszafogott életet él. Mély érzésűsége miatt hajlamos álomvilágban élni, Mészáros Lőrinc is a mai világban csak egy”jó tévét” szeretett volna. Segítőkész, empatikus, bár ezzel sokan visszaélnek. A március 14-én született Kósa Lajost is a jó lelke miatt már oly sokszor csőbe húzták, pedig ő csak jóhiszeműen viselkedett. Látszólag akaratgyengének tűnhet, de ez csupán abból fakad, hogy sokszor zavarosak az érzelmei és folyton valamilyen belső konfliktussal küzd. Nagyon jó barát, mindent megért és átérez. Nem szereti a konfliktust, ezért áldozatkész jellem is, könnyen áldozza fel magát másokért. Nehezen jön indulatba, de ha mégis utána nehezen csillapodik, a február 26.-i születésű Bayer Zsoltot ezért is jobb nem felhúzni mert a végére még elküld a picsába.

(Zsozirisz)