Elindult az átadó bajnokság a választás előtti időszakban – 1. rész

Fél év múlva országgyűlési választásokat tartanak és ha valami miatt, akkor ez az időszak azért jó, mert négyévente tényleg visszakapnak valamit a választópolgárok a befizetett adójukért cserébe. Van ahol kevesebbet, van ahol többet. Az elmúlt időszak legjobb átadásaiból csemegézünk.

1. a legvidámabb játszótér átadás Tiszadobon

Játszóteret avatott Dr. Vinnai Győző, ahol a számos lufi mellett még kenyeret is kaptak az átadó politikusok.

2. A legmorbidabb átadás Berekböszörményen

Sokmindent láthattunk már átadni. Hidat, létesítményt, játszóteret. Na de temetkezési urnahely ünnepélyes átadására eddig még nem volt példa. Dr. Vitányi István egy nap alatt ráadásul 5 dolgot is átadhatott a berekböszörményieknek.

3. a legsportosabb átadás a győri polgármestertől

Dr. Dézsi Csaba András az Országos Bringapark Program keretében egy profi pump-track kerékpáros pályát adott át a fiataloknak Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselővel. A polgármester egyébként orvosként is praktizál, de TikTok csatornája is népszerű és most sem félt nyeregre pattani, hogy kipróbálja a pályát.

4. a legjátékosabb átadás

A Pellérdi Általános Iskola egy új csocsóasztallal gazdagodott, ami választási időszakon kívül nem is lenne nagy hír. De mivel az van, így Nagy Csaba országgyűlési képviselő ünnepélyes keretek között adta azt át.

5. Becsó Zsolt az átadások nagy bajnoka, akinél lehet tényleg senki nem fagy halálra télen

Sóshartyánban gázkazánt adott át a térség országgyűlési képviselője. Ráadásul pont most, amikor Orbán Viktor bejelentette, hogy „Mi itt nem fogunk megfagyni télen”. Ez jó hír, mert a korábbi években kb 200 ember fagyott halálra Magyarországon