Elnézést kért a Pesti TV riportere, aki minősíthetetlen stílusban készített interjút Lukácsi Katalinnal

A MMM alapító elnökségi tagjával készített interjút néhány nappal ezelőtt a Pesti TV-n Ferkó Dániel, aki első kérdését már úgy tette fel, hogy „Kedves Katalin, milyen érzés Gyurcsány Ferenc hátsó feléből kilógni?”. A riporter ma telefonon kért bocsánatot.

A magát konzervatívnak nevező csatornán olyan minősíthetetlen stílusban faggatta Ferkó Dániel az MMM elnökségi tagját mintegy negyed órán keresztül ami minden bizonnyal médiatörténeti pillanat volt. A riporter maga is érezhette, hogy viselkedése bőven túllépett egy határt, hiszen a kedden telefonon keresztül bocsánatot kért Lukácsi Katalintól.

Felhívott Ferkó Dániel, és bocsánatot kért a Pesti Riporterben bemutatott stílusa miatt. Örömmel elfogadtam. Őszintén, ez jobban meglepett, mint a nem mindennapi nyitó kérdése. Olvastam sok kommentet, sokan megdöbbentek, és sokan elismerték higgadtságomat. Sokan viszont úgy kifogásolták a riporter stílusát, hogy ők is minősíthetetlen stílusban jellemezték őt.
A műsorban is elmondtam, hogy a kézfogás kultúrája Márki-Zay Péter, de számomra is egyértelmű. 2022 tavaszától nemcsak az ellenzékkel összefogva, hanem a kormánypárti szavazókkal közösen építhetünk egy sikeres országot. (…)”

– írta Lukácsi Facebook posztjában.

A riport felvétele itt nézhető vissza: