Ismét zavargások történtek Dobrev Klára utcaforumán

(Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője felszólal a 2022-es költségvetési törvényjavaslat általános vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. május 20-án. Fotó: Kovács Attila / MTI)

Dobrev Klára országjárása alatt a keddi napon Békéscsabán járt, ahol nem ment minden zökkenőmentesen.

 A Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje facebook oldalán beszámolt arról, hogy igazán forró volt a hangulat az fórumon és nemcsak a meleg miatt, hanem a fideszes provokátorok is gondoskodtak erről.

Dobrev Klára azonban hangsúlyozta, hogy

„egy kis zenével vagy pár ócska szólammal nem lehet elhallgattatni őket”.

Ilyenkor még nagyobb lendülettel beszélek Magyarország helyéről az Európai Unióban, vagy arról, mit teszünk majd azokért, akiknek még a mindennapi élet is komoly kihívás. És érdekes módon, amikor Mészáros Lőrinchez és az elszámoltatáshoz érkezünk, hirtelen nagy csend lesz a másik oldalon is

– írja a bejegyzésében.

Az ilyen ellenhangokat szerencsére a sok támogató szó, kedves ölelés, erőt adó kézfogás orvosolni tudja amelyekben az elmúlt napokban is része volt

– teszi hozzá a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje.

(Borítókép: Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője felszólal a 2022-es költségvetési törvényjavaslat általános vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. május 20-án. Fotó: Kovács Attila / MTI)