Ordítsátok: Kaleta Gábor! Mészáros Lölő! Borkai Zsolt, Szájer Józsika!

Elszabadultak az indulatok a Zöld Terasz rendezvénysorozat egyik vendégénél, amikor a közönségkérdések részeként mikrofonhoz jutott.

A Zöld Terasz rendezvénysorozat részeként Schmuck Erzsébet, az LMP társelnöke Dobrev Klárával vitázott és beszélgetett. A két fél többi között az Európai Unióról, az egészségügyről, és Dobrev programjáról is beszélgettek, vitatkoztak. Ahogy eddig is, most is kérdezhetett a vitapartnerektől a közönség. Felmerült kérdésként az egészségügyi rabszolga törvény, a melegellenes törvény és a nők szerepe is a politikában.

Viszont volt egy idős férfi, aki kilógott a sorból a többi kérdező közül

Ugyanis ő nem kérdezni jött, hanem frusztrációját kiadni és ezzel együtt tanácsod adni a DK miniszterelnök-jelöltjének, hogy mit csinálhatnának az állandó Gyurcsányozás ellen.

Beszéljenek az egészségügyről, a népről, a paragrafusokról, Brüsszelről… tök mindegy, ordítsátok, Kaleta Gábor! Mészáros Lölő! Borkai Zsolt! Szájer Józsika!

kiabálta a mikrofonba a megszólaló Dobrevéknak.

A temperamentumos megszólalást a közönség tapsviharral viszonozta. A hősunk pedig mondadója után elment a rendezvényről. A DK-s politikus a nem igazán kérdésre, nem is igazán válaszolt, de igazat adott a felszólalónak.

Dobrev utána felidézte, hogy a kampánykörútján folyamatosan megjelentek a Fideszes ellentüntetők is, de őket ellenlépésként lefotózták és megosztották őket Facebook-on, amelynek hatására már nem mentek el több DK-s fórumra a Fideszes ellentüntetők.

Kiderült, hogy ebben az országban ciki Fideszesnek lenni.

Összegezte a tapasztalataiból Dobrev.

Akik viszont ezek ellenére is megjelentek a kampányútjain, azokat próbálta megszólítani, kérdezni, hogy tudják-e, hogy többek között Mészáros Lőrinc mennyivel gazdagodott az elmúlt másfél évben.