Listázná a tüntetőket a PestiSrácok újságírója

Jurák Katalin, a PestiSrácok.hu szerzője közösségi oldalán arra kérte a rendőrséget, hogy azokat a személyeket, akik a hétfői napon a Kossuth téren demonstrálnak, név szerint írják fel, hiszen ők mind potenciális pedofilok.

Kormánypárti képviselők olyan kirekesztő és gyűlöletkeltő javaslatokat nyújtottak be, amelyek célja, hogy teljesen eltüntessék az LMBTQI embereket a nyilvánosságból, és betiltsák azokat a létfontosságú iskolai programokat, amelyek egyrészt segítenek a fiataloknak abban, hogy információkhoz és támogatáshoz jussanak, másrészt elfogadóbb és mindenki számára biztonságosabb környezetet garantálnak. Mindezek mellett a kormány a benyújtott törvényjavaslattal igyekszik egybemosni gyerekekkel szemben elkövetett, megbocsáthatatlan bűnöket elkövetőket az LMBTQI közösség tagjaival.

Éppen ezért tüntetést szerveztek a hétfői napra este 6 órára a Kossuth térre, amit már közel húszezren visszaigazoltak a Facebookon is.

Jurák Katalin erre az alábbi írta közösségi oldalán: „Tisztelettel arra kérem a rendőrséget, hogy aki a pedofília törvény miatti tüntetésen részt vesz, azt legyen kedves név szerint felírni. Ezek az emberek ugyanis szerintem potenciális pedofilok.”

Ezt követően pedig kommentben még hozzátette: Aki tud, készítsen mindegyikről fotót!

A kormány szándékát, hogy az LMBTQI tagokat összemossa a pedofilokkal, jó szolgaként próbálja segíteni Kata, akik propagandalapjuk mellett az egyik legsikertelenebb tévécsatornát, a Pesti TV-t is üzemeltetik.

Bízunk benne, hogy Kata egyszer belátja, hogy a pedofília és a homoszexualitás nem igazán vannak köszönőviszonyban egymással. Bár lássuk be, erre kevés az esély.