Alföldi: Selmeczi Gabriella, ön el tudja képzelni, hogy ha megnézi az Egymásra nézve című filmjét, akkor attól leszbikus lesz?

Kormánypárti képviselők olyan kirekesztő és gyűlöletkeltő javaslatokat nyújtottak be, amelyek célja, hogy teljesen eltüntessék az LMBTQI embereket a nyilvánosságból, és betiltsák azokat a létfontosságú iskolai programokat, amelyek egyrészt segítenek a fiataloknak abban, hogy információkhoz és támogatáshoz jussanak, másrészt elfogadóbb és mindenki számára biztonságosabb környezetet garantálnak. Mindezek mellett a kormány a benyújtott törvényjavaslattal igyekszik egybemosni gyerekekkel szemben elkövetett, megbocsáthatatlan bűnöket elkövetőket az LMBTQI közösség tagjaival. Erre reagált Alföldi Róbert közösségi oldalán melyet az alábbiakban közlünk:

Közelednek a választások, muszáj találni újabb csoportokat, hogy legyen kit kipécézni, lehessen kiket utálni, és ez lehetőség szerint elvonja a figyelmünket minden másról.

Igazán társadalomépítő törvényjavaslat, ami elősegíti a következő generációk egészségét, személyiségfejlődését, hogy erős, önazonos, boldog emberek építhessék a jövő évtizedekben magyar hazánkat.

(Ha nem lenne világos, ez a törvény pont azt fogja elérni, hogy még több felnőtt, 60 éves honfitársunk kényszerüljön hazugságban leélni az egész életét, és menekülni önmaga elöl egy csatornán lecsúszva.)

A szexuális irányultság és a nemi identitás összemosása a pedofíliával pedig a legaljasabb módszer, amit egy hatalom használhat.

Éppen egy olyan darabot próbálok Budaörsön, – egy erdélyi magyar író művét -, aminél nagyon sokat beszélgettünk arról, hogy milyen fontos lenne,

hogy minél több középiskolás lássa,

hogy lehessen beszélgetni, feltehessék kérdéseiket, merjenek kérdezni,

hogy tájékozottak legyenek,

hogy boldogok legyenek, és mondjuk ne legyenek öngyilkosok, ha rájönnek, hogy pl. a saját nemükhöz vonzódnak.

Ez a törvény büntetné, büntetni fogja, ha egy osztályfőnök elhozza erre az előadásra a diákjait.
Mint ahogy azt is, ha egy 18 éven alatti fiatal megnézi Az Őrült Nők Ketrecet.
Mert nehogy együttérzéssel, megértéssel, szolidaritással, szeretettel találkozzon a színházban.
Mert eszerint a törvény szerint, ha megnézi az előadást,
akkor attól és ATTÓL meleg lesz.

Ezt gondolják a hatalmon lévők.

És komolyan ezt gondolják.

Kedves Selmeczi Gabriella, ön el tudja képzelni, hogy ha kamaszkorában megnézi Makk Károly Egymásra nézve című filmjét, akkor attól leszbikus lesz?

(És félreértés ne essék, nem a leszbikusságon van a hangsúly.)

Magyarország, 2021.

És csodálkozunk, hogy a pápa vonakodik találkozni…

Ahogy azt korábban megírtuk a törvénytervezet miatt hétfőre demonstrációt szerveznek a Kossuth térre.

Forrás: Alföldi Róbert Facebook oldala
Kiemelt kép: Alföldi Róbert Facebook oldala