6.1 C
Budapest
2021. december 2., csütörtök

Az MSZP Schmuck Erzsébetet támogatja az előválasztáson

Az MSZP egy sajtótájékoztató részeként bejelentette, hogy Schmuck Erzsébetet, az LMP társelnökét támogatja Pest megye 9-es választókörzetében.

A sajtótájékoztatót Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke kezdte, aki elmondta, hogy az LMP-től nagyon sokat tanult Magyarország és a Magyarországon lévő pártok arról, hogy mi a fenntarthatóság és mit jelent a környezetvédelem, klímavédelem.

Erzsi az egyik kimagasló szószólója a magyar országgyűlésben, hogy milyen lesz a jövőnk azt ma kell eldöntenünk és ma kell erről döntenünk és ma kell cselekednünk…

– jelentette ki Kunhalmi.
- Hirdetés -

Tóth Bertalan vette át a szót, aki szerint kiemelten fontos a jövő számára a környezet védelme, és az LMP társelnökének ez egy szívügye, hivatása. Az MSZP társelnöke megerősítette, hogy ezért is támogatják Schmuck Erzsébetet Nagykátán.

Schmuck közölte, hogy a 2022-ben a választásokon legyőzik a Fideszt, és közösen egy olyan kormányt alakítanak, amely igazságos és fenntartható. Megígérte, hogy Pest megye 9-es választókörzetében olyan képviselő lesz, aki valódi érdekképviseletet nyújt az ott lakóknak.

- Hirdetés -
spot_imgspot_img

Kövess minket a közösségi médiában!

40,000követőTetszik
900követőkövető
4,200feliratkozóFeliratkozás

Korábbi híreink