Maszkkal védik magukat a járványtagadók a beoltottak ellen

Isolation Quarantine Coronavirus Covid 19

Aha, értem: szóval Ön szerint nem létezik koronavírus?
De lehet, hogy létezik, de akkor sem veszélyes! Amúgy is Bill Gates találta fel az egészet, emiatt vett meg pár éve egy gyógyszergyárat.
Ön akkor nem fogja beoltatni magát?
Gyanús, hogy egy év alatt a világ összes legpengébb kutatója egy dologra koncentrálva kifejleszett nem is egy fajta oltóanyagot. Na persze! Biztos, hogy a koronavírus elleni oltásokat azért akarják beadni, hogy átvegyék az irányítást a DNS-ünk felett! Na azt már nem! Akkor felhúzok egy maszkot, hogy ne fertőződjek meg a sok konformistától! – képzelt interjú az első jáványtagadóval, aki maszkkal védekezik a beoltottak ellen.

Járványtagadók egy csoportja attól kezdett félni, hogy a koronavírus-vakcinával beoltottak meg tudják fertőzni az oltóanyaggal a körülöttük lévőket. Ezért szerintük az a legbiztonságosabb, ha távolságtartással és maszk viselésével védekeznek a oltáson átesettek ellen.

Vice magazin írt egy hosszabb összefoglalót erről: a jelenségnek az az álhír adja az alapját, mely szerint az oltottak a bennük lévő oltóanyaggal fertőznek. Ezzel meddőséget, vetélést, illetve a menstruációs ciklus felborulását okozhatják, ha egy nem oltott ember közelébe kerülnek.

A közösségi médiában már meg is jelentek azok a felvételek, melyeken az oltásellenesek arra figyelmeztetik követőiket, hogy tartsanak távolságot az oltottaktól. Az elméletet a konteóhívők egyik legismertebbje, Sherri Tenpenny is osztja. Ő az az orvos, aki megfogalmazta azt az azóta megcáfolt hipotézist, miszerint a vakcinák autizmust okoznak.

Mondjuk, ha belegondolunk, ez igazából nem baj, hiszen ezzel a maszkviselés és az egymástól való távolságtartást is propagálják. Csupán a tény, hogy az a közösség propagálja a maszkviselést, akik szerint férgek is elbújhatnak benne.

Az összeesküvés elméletek gyártóiról itt nézhettek meg egy videót, melyben arról esik szó, mi motiválja őket a konteók gyártásában.