Rácz Zsófiának is meggyűlt a baja az összeomló Neptunnal

Instagramján panaszolta el a fiatalokért felelős helyettes államtitkár, hogy a felsőoktatásban működő „Neptun ismét túlteljesítette magát”, ezért nem tudott a vizsgáira jelentkezni, ami így egyelőre várat magára. Rácz cikkünk megjelenése után már a laptopjának billentyűzetét püfölte idegességében – az erről szóló videó cikkünk alján található.

A 24 éves politikus jelenleg az ELTE Állam – és Jogtudományi Karának joghallgatója és hamarosan megkezdődik valamennyi főiskolán és egyetemen a vizsgaidőszak, a vizsgákra pedig a hallgatóknak a Neptun rendszeren keresztül kell jelentkezniük. Sajnos a felsőoktatás rendelkezésére álló felület rendszeresen jelentkezik tárgy- vagy vizsgafelvétel idején azzal a problémával, hogy nem bírja a strapát és nem be őket a felületre.

„Megannyi sorstársammal kint ragadtunk a rendszeren kívül, úgyhogy a vizsgafelvétel egyelőre várat magára” – fogalmazott Rácz az Instagram történetében közzétett videójában.

Bízunk benne, hogy a helyettes államtitkár ezúttal testhezálló feladatot talált és dolgozni fog a rendszer működésén annál a pár intézménynél, ami még az állam tulajdonában maradt a nemrég történt kiszervezések után.

Frissítés (21:28)

A helyettes államtitkár már a laptopjának billentyűzetét püföli, mert egy ideig még a hibaüzenet sem jött be a Neptunon keresztül. Íme a videó: