Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea összeházasodnak

Felrobbantotta a HOT! Magazin a bulvármédiát a hírrel, hogy Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea össze fognak házasodni. A széles nyilvánosságban eddig a kapcsolatukról csak pletykák terjedtek. Andrea elmondása szerint a közvetlen környezete előtt sosem volt titok együttlétük.

A mai napon megjelenő Hot! magazinban – elmondásuk szerint – az is kiderül, hogyan ismerkedett meg, és hogyan került egyre közelebb egymáshoz Magyarország talán leggazdagabb embere, a miniszterelnök jó barátja és a televíziós műsorvezető, aki egykor a TV2 Tények című hírműsorában, majd Mészáros Lőrinc ex feleségének csatornájánál, a Life TV-nél dolgozott.

A Népszava írta meg, még január közepe felé, hogy Várkonyi Andrea új kommunikációs cége, a Whitedog Media Kft. Mészáros Lőrinc ingatlanjába lett bejegyezve.

"Azt, hogy miért pont oda költözött a médiacég, Várkonyi Andrea nem volt hajlandó elárulni a Népszavának, érdeklődésünkre mindössze annyit közölt, hogy a Whitedog Media Kft. piaci alapon bérli a székhelyéül is szolgáló sugárúti irodáját." - írta a Népszava