Hogyan (ne) parkolj 10 percen keresztül

Egy közel sem hétköznapi sofőr tehetséget mutatt be a bpiautosok-hu. A 10 és fél perces videóban a sofőr egy igen tágas parkolóhelyre szeretne beállni, de az újtába kerül a padka és a mellette levő kék Punto. Ez a két akadály a videó “hősének” igen nagy kihívást jelentett. De szerencséjére volt egy támogató társa, aki a videó elején az autóból kipattanva asszisztálta a sofőrt… valahogy.

A videó azzal kezdődik, hogy a vörös Peugeot komótosan belemegy az előtte levő kék Fiat-ba. Ezután veszi kezdetét a 10 perces tortúra. Az autót vezető és a vezetőt segítő személy tökéletes összhangban bemutatták, hogyan lehet a lehető leglassabban és legfájdalmasabban beparkolni egy tágas helyre egy kis autóval.

Az eset felvevője a bpi autósoknak azt kommentálta az esethez, hogy már csak halkan írom ,hogy nem tett a kèk autóra semmilyen papírt a #apusztító.

Ha pedig szeretnétek látni, hogy ezt a bonyolult vezetés technikát hogyan kell véghez vinni, ahhoz ezt a videót ajánlom:

Kövess minket a közösségi médiában!

38,000követőTetszik
900követőkövető
4,000feliratkozóFeliratkozás

Korábbi híreink

Hitelmoratórium okozza a hitelesek hidegzuhanyát

A 2020. március 18-tól életbe lépett fizetési haladékot nagyon sok honfitársunk igénybe vette, és jelenleg is nagyon sokan élnek a lehetőséggel. A pénzügyi szakemberek...

Luxus-óceánjárókkaal mentik az embereket a Karibi-térségből

A karibi szigeten csütörtökön vörös riasztást adtak ki.

Újabb balatoni településen hirdettek építési tilalmat

Újabb településen függesztettek fel építési lehetőséget a Balaton környékén.