Istenes László mostantól a felcsúti Puskás Akadémia kommunikációs igazgatója is

FOTÓ: POZSONYI ZITA

A TV2 Mokka című műsorának műsorvezetője az Instagramon jelentette be a hírt, amelyet elmondása szerint hatalmas megtiszteltetésként él meg.

Úgy látszik, hogy a TV2 és az Orbán Viktor által fokozottan támogatott Puskás Akadémia között nagyon baráti a viszony, ugyanis 2019-ben a Mokka című műsorba épp a fociakadémia korábbi kommunikációs vezetője, Takács Bence igazolt le Istenes László mellé műsorvezetőnek.

A poszt szövegét a Puskás Akadémia honlapjára is kiderült, amelyen üdvözlik az új kommunikációs igazgatót.

„Felkérést kaptam egy olyan feladatra, amely ötvöz két, számomra nagyon fontos, általam nagyon szeretett területet. Kettő olyat, amelyekben talán a legjártasabb és legtapasztaltabb vagyok.

Ezen területek egyike a sport, azon belül is a labdarúgás, a másik pedig a kommunikáció. A labdarúgással gyerekkorom óta versenyszerűen, a kommunikációval több, mint három évtizede foglalkozom. A kettő elegye pedig bízom benne, hogy igazi hazai pálya lesz számomra, ami egyúttal azt is jelenti, hogy nagy örömmel és tisztelettel fogadtam el a PUSKÁS AKADÉMIA felkérését a vezetői feladatra.

Az Egyesület akadémiai rendszere és képzése pedig további örömforrást jelent majd a munkámban, hiszen lehetővé teszi, hogy közvetlen napi kapcsolatom legyen fiatal, tehetséges, élvonalbeli sportolókkal is. Az új feladatkör és a jelenlegi munkám (TV2 Mokka) szakmailag és időbeosztás tekintetében is remekül illeszkedik egymáshoz” -fogalmazott Istenes.