Szél Bernadett a Momentum színeiben indul az előválasztáson

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke online sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Szél Bernadett a párt színeiben indul el a 2021-es előválasztásokon.

Fekete-Győr elmondta, hogy Szél Bernadettel egészen 2018-ig nyúlik vissza a kapcsolatuk. Azóta osztják meg egymással a gondolataikat a politikáról, Magyarország jövőjéről. 

„Bernadettel két fronton van közös munkánk. Egyrészt egy fenntartható Magyarországot kell teremtenünk, ezzel kapcsolatban pedig arra kértük meg Bernadettet, hogy a Momentum zöld programját nézze át és a mozgalmi tapasztalatával egészítse ki. A másik feladatunk pedig az, hogy legyőzzük a Fideszt itt Pest megye 2-es választókerületében.”

– FOGLALTA ÖSSZE A JÖVŐBELI KÖZÖS MUNKA ALAPJAIT FEKETE-GYŐR ANDRÁS.

Szél beszédében bejelentette, hogy közösségi programalkotást indít Pest megye 2-es választókerületében. Elmondta, hogy a programalkotásában törekedni fog arra, hogy a lehető legtöbb embert képviselje, és ehhez az ott lakók véleményét kéri. Emellett arra is felhívta a figyelmet a képviselő, hogy a választások tisztasága és sikeressége érdekében vár minden aktivistát és érdeklődőt a csapatába, akár kampányidőszakban, akár szavazatszámlálónak.

A héten nem ő az első politikus, aki bejelentette, hogy a Momentum oldalán indul az előválasztásokon. Hadházy Ákos hétfőn jelentette be, hogy Zuglóban indul.