Az ország legnagyobb termálstrandja április 30-án nyitja meg kapuit

Hajdúszoboszló, 2017. augusztus 17. Fürdõzõk a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdõ strandján. A pihenni, szórakozni vágyókat 13 medence 13.000 négyzetméternyi vízfelülete várja az Aquapark szolgáltatásai mellett. MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítõje közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Egy ilyen megterhelő időszak után sokan választják a fürdőkben való kikapcsolódást. Jó hírük van számukra, a Hajdúszoboszlói Strandfürdő a hagyományaihoz híven a május elsejei hétvégén nyitja meg kapujúit. Annyi változással, hogy nem a megszokott, május elsejei napon, hanem már április 30-tól lesz látogatható a fürdő.

A nyitás napján ingyenes koncertekkel is kedveskednek a vendégeknek és egészen június végéig az előszezoni árak lesznek érvényben. A hatalmas 30 hektáros komplexum 9 órától várja a pighenni kívánókat. A kezdetekben az úgynevezett tradicionális strandrészeket vehetik igénybe, és ahogy egyre inkább haladunk a nyár felé a medencék nyitása is folyamatosan bővülni fog. A strand területén lévő közkedvelt Aquapark várhatóan június 4-től fog megnyitni és a tavaly hatalmas sikert arató Prémium Zóna pedig június 11-től.

Forrás: termalonline.hu

Az ingyenes koncertek a Hungarosparty keretein belül 18:30-kor kezdődnek majd. A fellépők között lesz Sipos F. Tamás, Janicsák Veca, DR BRS, Varga Viktor, és Heinz Gábor Biga. A koncerteket a mediterrán medence hajószínpadán fogják tartani.  

Mivel az előszezon jegyárai érvényesek így a nyugdíjas jegy 2800 Ft,  a diák valamint a gyermekjegy belépő 2300 Ft, 3 éves kor alatt pedig 100 Ft regisztrációs díj lesz.

(Termál Online)