Orbán Viktor kedvenc amerikai tévése a herenapoztatást javasolja a férfiaknak

Tucker Carlson szerint mindez a tesztoszteronszint növelése érdekében fontos.

A Fox Newson futó Tucker Carlson Tonight házigazdája egy személyi edzővel készített interjút, amelyből megtudhatjuk, a vörösfény-terápia növelheti a férfiak tesztoszteronszintjét – olvasható az Insiderben.

Andrew McGovern – aki egyébként okleveles személyi edző – elmondta, hogy a közelmúltban találkozott a úgynevezett „bromeopátia” kifejezéssel, de úgy gondolja, sokan vannak, akik nem bíznak a mainstream információkban. Véleménye szerint a terápia nem csak a herékre, hanem az egész testre kiváló hatással van, ezt számos adat is alátámasztja. Carlson erre úgy reagált, ha ilyen mértékben romlik a férfiak tesztoszteronszintjének mértéke, nem őrültség erre a problémára megoldást keresni.

Az Insider ugyanakkor hangsúlyozza, a vörösfény-terápiára nincs tudományos bizonyíték. Idéznek a cikkben egy urulógust is, aki egy korábbi írásában elmondta, nincs olyan ellenőrzött tanulmány, ami igazolná, hogy a vörösfény-terápia működne, illetve bármilyen pozitív hatást gyakorolna a férfiak tesztoszteronszintjére.

A műsorban Tucker Carlson a The End of Men című új dokumentumfilm-sorozatát promózta, amely – nem meglepő módon – a férfiak tesztoszteronszintjének teljes összeomlásáról szól.

A konzervatív megmondóember egyébként nemrég Magyarországon is járt: a Magyarország vs. Soros: harc a civilizációért című január 27-megjelent dokumentumfilmje kapcsán érkezett hazánkba. Carlson ekkor ámuldozott a déli határkerítést látva, áhítattal hallgatta a magyarországi családtámogatási rendszer sikereit, valamint azt, hogyan védelmezi a magyar kormány a keresztény értékeket Európa szívében.