A fideszes Hoppál kihúzta Pécsen az ellenzék kivetítőjét és balhézott is

A Bahir.hu egyik olvasója küldte a levelet a portálnak néhány fotóval, miszerint Hoppál Péter a Fidesz képviselő-jelöltje épp Pécsen a Széchenyi téren balhézott egy biztonsági őrrel, miután azt kihúzta a konnektorból.

A téren ellenzéki program miatt került ki ledfal és kivetítő. A fideszes honatya több szemtanú elmondása szerint átmászott a kordonon és azt kihúzta a konnektorból. A kivetítőn Mellár Tamás melletti kampányfilm, illetve különböző interjúk fiatal – vélhetően ellenzéki – szavazókkal ment.

Hoppál Péter a kordonon belül az áramtalanított kivetítővel

Ezt követően a képviselő hangos szóváltásba keveredett a biztonsági őrrel, ahol számon kérte, hogy milyen munkát végez.

Az esetre Keresztes László Lóránt, az LMP frakcióvezetője is reagált közösségi oldalán:

Képviselő Úr! Kedves Péter!
Vádollak téged Pécs-Baranya ELÁRULÁSÁVAL, a kormány kritikátlan, az egykori kommunistákat idéző KISZOLGÁLÁSÁVAL. Az állításaimat tényekkel támasztom alá, nem olyan üres hazugságpanelekkel, mint amelyekkel te rendszerint politikai ellenfeleidet támadod. A saját döntéseiddel, lépéseiddel szembesítelek a parlamenti ciklus végén.
Teszem ezt tősgyökeres pécsiként, városunk múltját, történelmét, hagyományait tisztelő polgárként, aki nemcsak ebben a csodálatos városban élte egész eddigi életét, és él itt most is, de akinek a felmenői már évszázadokkal ezelőtt ezen a vidéken katonáskodtak a török ellen. És teszem ezt a parlamenti ciklus legaktívabb ellenzéki képviselőjeként, és az 1990 utáni időszak azon képviselőjeként, aki (4 év alatt is) leginkább felvállalta Pécs és Baranya ügyeinek képviseletét az Országgyűlésben.
Kedves Péter! Legyél jó pécsi, ne áruld el többet szeretett városunkat, tiszteld Pécs csodálatos történelmét, hagyományait, tiszteld Pécs egyetemét, és legfőképpen: tiszteld a pécsieket! Kívánok neked jó egészséget, és azt, hogy a dicstelen „képviselői” tevékenységed lezárultával mihamarabb visszatérhess eredeti szakmádhoz.