MKKP: Követeljük a Szovjetunió azonnali visszaállítását!

Az örök és megbonthatatlan magyar-szovjet barátság jegyében szervezett partyzós hangulatú szimpátiatüntetést kedd estére a budapesti orosz nagykövetség elé a Magyar Kétfarkú Kutyapárt.

A Csirkeember és hamisítatlan hardbass-es gopnyik veretés fogadta a megjelenteket – leginkább a sajtó képviselőit – az orosz nagykövetség előtti MKKP-s oroszbarát eseményen. A szimpátiatüntetés apropóját Vlagyimir Putyin orosz elnök és Orbán Viktor miniszterelnök mai napon Moszkvában megtartott találkozója adta.

Fotó: Jövő TV

Örök Barátunk, a Dicsőséges Orosz Birodalom és a Rezsiforradalom támadás alatt áll! Az alattomos brüsszeli imperialista Nyugat Ukrajnát felhasználva provokálja a Nobel-békedíjra jelölt Orosz Elnökurat, Vlagyimir Vlagyimirovics Putyint! Nem hagyhatjuk! Dr. Orbán Viktor doktorminiszterelnökúr fáradtságot és közpénzt nem kímélve siet a pacifista, de végsőkig provokált Orosz Medve lenyugatására, korunk valóságos Chamberlainjeként! Mutassuk meg a Nyugatnak, hogy Magyar és Oroszországgal nem packázhat, sőt nem is lacafacázhat!

ÁLLJUK KI MELLETTÜK!

MUTASSUK MEG, HOGY NEM LESZÜNK GYARMAT!

ROSZATOM = JÓATOM!” – írták a Facebook eseményben a szervezők. 

Ennek megfelelően a Bajza utcai orosz követséggel szembeni kerítésen olyan szovjetbarát üzenetek voltak olvashatók, mint a “Nem leszünk gyarmat!”, a két nép közti barátság jegyében természetesen mind oroszul, mind pedig magyarul. 

Fotó: Jövő TV

A tüntetés kezdete előtt a Csirkeember szórakoztatta tánccal, masírozással, valamint pózolással a fotósokat, majd körülbelül 15-20 fővel elkezdődött a demonstráció.

Az első felszólaló üdvözölte a megjelenteket és egy “kisebbfajta Békemenetként” jellemezte az eseményt. Ezután Csirkeember következett, aki Gyurcsány Ferenc nevét mondta a megafonba válogatott hangsúlyozások közepette.

Fotó: Jövő TV

Ezt követően a párt egyik passzivistája ismertette a követeléseiket, melyek többek között úgy szóltak, hogy követelik a Szovjetunió azonnali visszaállítását, a Széll Kálmán tér Moszkva térré való visszanevezését, Kádár János koponyájának megtalálását és helyreállítását, illetve Kádárt idézve: “A krumplileves legyen krumplileves!”. 

Fotó: Jövő TV

A követelések ismertetése után lejátszották a Burzsoá Nyugdíjasok Kádár János című számát, a szimpátiatüntetés záróakkordjaként pedig a demonstrálók meghallgatták a szovjet himnuszt.

Az MKKP-s eseménnyel egy időben Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin közös sajtótájékoztatót tartott Moszkvában, ahol hírügynökségi információk szerint tárgyaltak a magyar-orosz gázszállítási szerződésben szereplő mennyiség növeléséről, több repülőjáratról, egy új vegyesvállalatról, illetve az orosz-ukrán konfliktusról is.