Kitiltották Dúró Dórát a Magyar Kormány Facebook-oldaláról

Dúró Dóra, a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese arról posztolt, hogy kitiltották a Magyar Kormány hivatalos Facebook-oldaláról. Utalt arra is, hogy a Mi Hazánk narratíváját legitimálja ez a cselekedet.

„Két népszerű, a kormány koronavírusról mondott hazugságait és tényeket tartalmazó kommentem után megelégelte a szembesítést a cenzúra, és egész egyszerűen kitiltottak Magyarország Kormánya hivatalos Facebook-oldaláról, így most már nem tudok ott hozzászólást sem írni”

- Hirdetés -

– közölte szerdán Facebook-oldalán Dúró Dóra, az április 3-i választásra nyíltan oltásellenes kampánnyal hangoló Mi Hazánk elnökhelyettese.

„Zavarta a cenzorokat, hogy a Mi Hazánk aláírásgyűjtése, amelyet a kötelező oltások és a gyerekek oltása ellen indítottunk, közel hatezer lájkot kapott, pedig csak egy kommentben írhattam oda.”

– fogalmazott Dúró Dóra posztjában

„Nem diktatúrában élünk – mondta Orbán Viktor tavaly áprilisban az oltás kötelezővé tételével kapcsolatban, aztán (egyelőre) az állami szférában mégis meglépték ezt. És úgy tűnik, attól a diktatórikus módszertől sem riadnak vissza, hogy a nekik nem tetsző hozzászólásokat és hozzászólókat elhallgattassák. Ugyanakkor van egy rossz hírem: az igazság utat tör magának, a Mi Hazánk erősödik!”

– teszi hozzá írásában

- Hirdetés -

A Telex a kitiltás után a Kormányzati Tájékoztatási Központhoz fordult, hogy megtudjuk, miért tiltották le Dúró Dóra profilját. Válaszukban annyit írtak csak, hogy

„A kormány minden eszközzel fellép az oltásellenes propaganda ellen. Az oltás a legerősebb fegyverünk a vírus ellen.”

- Hirdetés -
spot_imgspot_img

Kövess minket a közösségi médiában!

41,500RajongóLájk
940KövetőFollow
4,800FeliratkozóFeliratkozó

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Korábbi híreink