A tóban süllyedő autóján szelfizett egy nő

Az óriási megtekintettségnek örvendő fingós rugdosós ló után, most egy olyan videónak kúszik fel a nézettsége, ahol egy kanadai nő szelfizik a még el nem süllyedt autóján.


Az ottawai nőt a járókelők vették észre miközben magáról készített fotókat a befagyott Rideau folyóban süllyedő autóján.


A szemtanúk szerint az autó a befagyott folyón halad, mikor beszakadt alatta a jég. A fotó elkészítése után a helyi lakosok segítettek a sofőrnek a partra jutni egy kajakkal.


Személysérülés szerencsére nem történt, a nő elutasította az érkező mentők helyszíni ellátását.


A rendőrség közleményében az áll, hogy a sofőrt gépjármű veszélyes üzemeltetésével vádolják, illetve, hogy a folyóban maradt gépjármű továbbra is nagy veszélyt jelent a jégre merészkedő kíváncsi bámészkodók számára.


A rendőrség megköszönte a helyi lakosoknak a bátor munkájukat és felhívták mindenki figyelmét arra, hogy nincs úgynevezett biztonságos jég, úgyhogy legyenek óvatosak a tél hátralévő részében is.


A szerencsés balesetben még továbbra is az egyetlen megmagyarázhatatlan jelenet az, hogy miért volt fontos szelfit készíteni a süllyedő autón az autó vezetőjének, miközben mások testi épségüket kockáztatva próbálták őt megmenteni.

(CTV News)