Az ördög ügyvédje: a felvételek megfelelő időben kint lesznek

A napokban az ördög ügyvédje elnevezésű Facebook oldal, aki Győr korábbi polgármesteréről, Borkai Zsoltról is közzétette a nem túl ízléses videókat, azt állította, Varga Judit miniszter nem csak a férfiakat, de a nőket is szereti és erről bizonyítékai vannak. Azóta elindult az üzengetés a közösségi médiában.

A miniszter a tegnapi napon cáfolta a hírt közösségi oldalán: “A személyemmel kapcsolatos minden, Az ördög ügyvédje facebook oldalon megjelent állítás valótlan, ezért ismeretlen tettes ellen rágalmazás vétsége miatt feljelentést teszek.

- Hirdetés -

Az ördög ügyvédje elnevezésű oldal még este reagált, sőt a vezetéknevek rövidítésével már konkrét neveket is elárult, akikkel felvétel lehet. Sőt, N. Tünde szerinte egyenesen a barátnője, konkrét bizonyíték azonban egyelőre nincs.

Az eset azért is érdekes, mert arra még nem volt példa, hogy egy miniszter reagált volna egy olyan névtelenül közzétett posztra, aminek valóságalapja még megkérdőjelezhető. A közösségi oldal legutolsó posztjának kommentjében annyit írt zárásként: “A felvételek megfelelő időben kint lesznek a blog oldalon.

- Hirdetés -
spot_imgspot_img

Kövess minket közösségi oldalainkon is!

42,500RajongóLájk
5,100FeliratkozóFeliratkozó

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Legújabb videóink

Korábbi híreink