Varga Judit szín vallott, szereti-e Kisgrófot

Az igazsságügyi miniszter a Mandiner hetilapnak adott interjút, amiben többek között a választásokról, az Európai Bizottság által elindított a jogállamisági mechanizmusról, de Kisgróforól is szót ejtett.

Varga Judit a jogállamisági mechanizmus kapcsán elmondta, még semmiféle hivatalos tájékoztatást nem kapott a kormány az eljárásról, semmilyen levél nem érkezett erről hozzájuk, az eljárás pedig a hangos progresszív liberális-baloldali többség nyomása miatt indulhatott meg.

Az uniós nyomásgyakorlás és a gyermekvédelmi törvény és genderlobbi között természetesen ezúttal is sikerült párhuzamot találnia a miniszternek:
A baloldali politikai többség például úgy véli, a genderlobbit be kell engedni az iskolákba, óvodákba és a médiába, ez a társadalmi haladás, a nemváltás csupán technikai kérdés. Ezzel szemben mi a biológia törvényszerűségében, a nő és a férfi létezésében, a gyermekek védelmében és a család szentségében hiszünk.” nyilatkozta a Mandinernek Varga Judit.

Bár az oldalon adott interjú részletből nem derül ki, az instagramra feltöltött kép alapján végre megtudhattuk azt is, hogy az igazságügyi miniszter szereti Kisgófo „Mert a nézését meg a járását” című nótáját.