Galla végre megkapta, ami járt neki

Laár András a Lejátszó című műsorunk vendége volt, mikor elmondta, hogy át fogja adni Galla Miklósnak a Karinthy gyűrűt.

Elmondta, hogy azt, hogy Ő ezt megkapta, azon már nem tud változtatni, hiszen nem csak a gyűrűt, hanem egy erről szóló okmányt is kap ilyenkor a díjazott.

Ennek ellenére Galla Miklós továbbra is szerette volna a gyűrűt – legalábbis ez derült ki közösségi oldalán megosztott posztjából:

Tegnap végül meg is kaphatta a gyűrűt – bár nem hivatalosan – Laár Andrástól, melyet büszkén mutogatott közösségi oldalán:

Laár András így nyilatkozott nekünk, még az átadás előtt:

“Én ezt a gyűrűt megkaptam és az kitörölhetetlen pecsét az időben” – kezdte véleményét Laár András, aki szerint azzal, hogy a gyűrű átadását bizonyító dokumentum is nála van, azzal egy 14 éves kora óta tartó szertartás fejeződött be és neki csak ez számít, innentől annál lehet a gyűrű, aki csak akarja.

“Ő NEM FOGJA EZT A SZOMJÚZÁST ABBAHAGYNI. OLYAN A LELKE NEKI, HOGY NEKI TÉNYLEGESEN FÁJ, HOGY NEM KAPTA MEG. NA DE MOST MEGKAPJA.”

– ZÁRJA GONDOLAIT LAÁR.

Sokan nevetségesnek tartják Galla Miklós viselkedését, és persze a Gyűrűk ura-s utalásos mémek is hamar szárnyra kaptak:

Galla Miklós posztja alatt is inkább Laár önzetlenségét dicsérik, mintsem, hogy arról tennének említést, hogy Galla megérdemli a gyűrűt.

Azonban vannak olyanok is, akik a történtekről azt a következtetést vonták le, hogy a Karinthy gyűrű inntentől kezdve már elvesztete valódi értékét:

Volt olyan is, aki rávilágított a tényre: Attól, hogy az ujján hordhatja a gyűrűt még nem lett valódi díjazott: