Szerinted ki fog nyerni Gödöllőn az ellenzéki előválasztáson? – Szavazás a cikkben

gödöllő előválasztás

Korábban beszámoltunk, hogy milyen témákat érintettek a jelöltek Gödöllőn az ellenzéki előválasztási vitán.

A résztvevők között volt Hohn Krisztina az LMP, Jobbik, Párbeszéd, MSZP, MMM, és az Új Kezdet jelöltje, Simon Erika a DK, Új Világ, Liberálisok, Norma, és a Civil Bázis jelöltje és Dr. Varga Zoltán a Momentum jelöltje.

Szó volt a régiót érintő és sürgősen orvosolandó problémákról, illetve, országos szintű változtatásokról is. Az alaptörvény helyzetéről, az oktatásról, az egészségügy helyzetéről, új rendelkezésekről, a bérek felzárkóztatásáról.

“A pedagógus pályára lépőknek magasabb bérezést, több szabadságot, és megbecsülést kell biztosítani. Azok, akik erre a szakmára lettek teremtve, rá vannak kényszerítve a körülmények által, hogy elhagyják a pályát.”

“Az alaptörvényt kell helyreállítani, ami konszenzuson alapul és a magyarok elfogadnak.”

“Ennek az egyik példája az lenne, hogy egy miniszterelnök például csak 8 évig tölthesse be ezt a titulust.”

A jelöltek elmondták, hogy miként szereznék vissza a vagyont, amit a Fidesz jelenleg privatizált és kiszervezett és, hogy miként erősítenék az önkormányzatiságot. Végül pedig, hogy melyik miniszterelnök-jelöltet támogatják.

“Gyakorlatilag most nagyon könnyen meg lehetne szüntetni az összes önkormányzatot, mert ez 2012- óta nem szerepel az alkotmányban”

Ha ennél többre vagy kíváncsi és még nem tudtad eldönteni, hogy Te kire szavaznál Gödöllőn, nézd meg az összefoglaló videónkat, majd pedig szavazz lejjebb belátásod szerint.

Az összefoglaló cikket pedig itt találod!

Íme a szavazás végeredménye: