Nem vesz részt Tóth Csaba a Partizán előválasztási vitáján

Tóth Csaba, Zugló MSZP-s politikusa videóban jelentette be, hogy nem vesz részt a Partizán hétfői előválasztási vitáján, valamint feljelentette Gulyás Mártont rágalmazásért. A Partizán az előválasztási vitát ettől függetlenül megtartja.

„Tudom, hogy egy politikusnak sok mindent el kell tűrnie, sok mindent el kell viselnie. Nem csak a politikai ellenfeleinek az aljas, lejárató gyűlöletkampányát, de sajnos sok esetben egyes médiumok részrehajló, közvéleményt félretájékoztató megnyilvánulásait is. De mindent azért nem, most betelt a pohár.” – közölte Tóth Csaba a hétfő délben közzétett videójában.

Az MSZP-s képviselő szerint Gulyás Márton, a Partizán műsorvezetője, Karácsony Gergellyel folytatott interjújában olyan vádakat fogalmazott meg, amelyek valótlanok, és jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazások.

Tóth Csaba, ezért feljelentette Gulyás Mártont, és bejelentette, hogy nem vesz részt a hétőfi vitán.

Az képviselőjelölti előválasztási vitát ettől függetlenül fontosnak tartja, ezért is hívta meg augusztus 25-én Hadházy Ákost a kerületi Zugló TV-be. A meghívásra viszont nem kapott érdemi választ – tette hozzá. Viszont szeptember 17-én újra várja őt a stúdióban.

Tóth videójának megjelenése után a Partizán egy Facebook bejegyzésben reagált a képviselő kijelentéseire. A Partizán az esetről úgy fogalmazott, hogy „ún. “kérdésekkel provokálni” kizárólag a kormánypárti képviselők által bevetett érvelés a kényesebb, nehezebb interjú/vitahelyzetek elkerülésére. Ebben úgy tűnik tévedtünk.” Ettől függetlenül kijelentették, hogy a vitát megtartják Tóth Csaba nélkül is, amelyben Gulyás ismerteti majd a Partizán álláspontját a rágalmazási vádakkal kapcsolatban.