Fekete-Győr András egy Mémmel reagált Mészárosék J.Lo-s vagánykodására

Egész nap lángol az internet, mivel Jennifer Lopez fog fellépni Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea luxiesküvőjén. Nyilván várható volt a rongyrázás, de azért ilyen sok pénzt a latinos playbackelésre azért kicsit fáj. Ráadásul Fekete-Győr András felhívja a figyelmet, hogy mindezt a „Ti Pénzetekből” fogja LL kifizetni. A meme pedig magért beszél.

Annyi azért biztos, hogy J.Lo nem éppen a lagzis hangulat nagymestere, de biztos lesznek ott páran, akik fognak tudni azonosulni a Jenny from the Blockkal, vagy majd ne adj isten Várkonyi Andrea énekelheti újdonsült férjének az Ain’t Your Mamát.

A popcsillag, amúgy előszeretettel lép fel itt a Közép-Keleti, Keleti régióban, igaz itt nem nagykoncerteket ad jellemzően, hanem rengeteg sok pénzért magánbulikat.

A Blikk értesülése szerint J.Lo már 2009-ben 2 millió dollárért (591 millió forint) énekelt egy moszkvai milliárdos partiján. Ukrajnában egymillió dolláros (295,5 millió forintos) fellépti díjért adott magánkoncertet.Énekelt az orosz oligarcha, Alekszandr Jolkin születésnapján és az üzbég olajmilliárdos, Azam Aszlanov esküvőjén is. Szintén fellépett Telman Iszmajlov azeri üzletember egyik házibuliján, ahol állítólag 1,4 millió dolláros (414 millió forint) gázsit tett zsebre. A legnagyobb visszhangot kiváltó magánrendezvénye 2013-ban volt, amikor dalban kívánt boldog születésnapot Gurbanguli Berdimuhamedov türkmén elnöknek, aki 1 millió dollárt (295,5 millió forintot) fizetett ki érte. Valószínűleg Mészárosék lagzijára is hasonló nagyságrendű összegért jöhet el – írja a lap.