Fekete Dávid az első este összeomlott már a börtönben

Budapest, 2011. április 21. Fekete Dávid énekel a Zen Aid elnevezésû segélykoncerten, a budapesti SYMA csarnokban. A Juventus rádió Bryan Adams brit zenész felhívására szervezte a koncertet a japán cunami károsultak megsegítésére. MTI Fotó: Kallos Bea

Fekete Dávid egykori megasztáros versenyző 73 milliós hitelt vett fel ikrei nevére, illetve több mint 100 millió forintos csalással továbbá tizenegy rendbeli vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével és közokirat hamisítással gyanúsítják, ami miatt 11 év börtönt is kaphat.

Fekete Dávid szeptember hatodikáig biztosan börtönben marad, viszont az eddigi 52 nap előzetest sem bírja jól tekintve, hogy a letartóztatás utáni első este már össze is omlott, amiből az elmúlt időszakban sem sikerült kilábalnia.

„Akármit is követett el, ő is ember, vannak érzései. A feleségére nyilván nem számíthat, őt is csúnyán átverte egy horribilis összegű hitellel, Regina az őrizetbevétele utáni napon fel is jelentette. Vagyis kimondhatjuk, hogy kifejezetten rosszban vannak, tőle nem várhat lelki segítségnyújtást Dávid. Ahogy azt sem, hogy az édesanyjukkal együtt meglátogathassák. Ez fáj neki a legjobban” 

– mondta egy ismerős a Borsnak