Megmutatták Áder Jánosnak, ha elolvassa a leveleket, ha nem

Az Országgyűlés a hétfői tüntetés után megszavazta a meleg közösségeket a pedofilokkal összemosó törvényjavaslatot, ezt követően szerveződött ismételten demonstráció a Sándor Palota elé.

Fotó: Pitz Dániel / Jövő TV

A szervezők a tüntetést megelőzően azt kérték a résztvevőktől, akik tudják:

Írják le történetüket, amikor előbújtak vagy feltétel nélkül számíthattak a támogató személyekre az életükben: az osztályfőnökükre, tanárukra, anyukájukra, a nagybátyjukra, vagy akár a tesójukra!

A szeretet erősebb a gyűlöletnél – mutassuk meg Áder Jánosnak is! / Facebook esemény leírása
Fotó: Pitz Dániel / Jövő TV

Az esemény 18 órakor kezdődött, ahol eleinte több volt a rendőr, mint a résztvevő, de ez szépen lassan megváltozott. A szervezők beszédeket nem tartottak, illetve egyéb más programokat sem. Volt egy kis közös dobolás és kántálás is, hogy:

Ne írd alá János

meg

A Család az család.

A szervezők arra kértek mindenkit, hogy aki bedobta és megosztotta a történetét ezt követően lehetőleg hagyja el a helyszínt. Ez persze nem teljesen történt így, mivel megtelt az egész Szent György tér és a tömeg került többségbe a rendőrökkel szemben. Az esemény végeztével viszont ehhez a többség tartotta magát.

Fotó: Pitz Dániel / Jövő TV

Hétfő este 18:00-kor 10 000 ember tüntetett a Kossuth téren a módosító javaslat ellen. Több, mint 100 000 ember jelezte aláírásával is: nem kérnek a propagandatörvényből.

Ennek folytatása képen a mai napon a Sándor Palota előtt gyűltek össze az emberek, hogy megmutassák Áder Jánosnak, a szeretet erősebb a gyűlöletnél, erről nevezték el a demonstrációt is, melyet a Háttér Társaság és az Amnesty International Magyarország szervezett ismételten.

Fotó: Pitz Dániel / Jövő TV

Kedden megszavazta az Országgyűlés azt a módosító javaslatot, amely betiltaná a 18 éven aluliak számára az összes olyan terméket, reklám- és médiatartalmat, amely homoszexuális vagy transznemű embereket jelenít meg, tiltaná a társadalmi célú reklámokban az LMBTQI emberek megjelenését, valamint betiltana minden olyan (akár csak részben) LMBTQI témájú oktatási programot, amely említést tesz a homoszexuális, illetve transznemű emberek létezéséről -érről bővebben itt írtunk.