Jakab az LMP jelöltjét támogatja Vas megye első választókerületében

Az utóbbi időben Jakab Péter és a Jobbik rendszeresen posztolnak arról, ha egy másik pártból támogatnak valakit egy adott választókerületben.

Itt írtunk arról, mikor Kálmán Olgáról posztolt
Itt, amikor Márki-Zay Péterről
Itt, amikor Kunhalmi Ágnesről

Ezúttal Ungár Péter (LMP) támogatásáról posztolt Facebook-oldalán Jakab.

Szombathelyen 2019-ben megtörtént a várva-várt váltás, el lehetett zavarni a várost addig vezető, teljességgel alkalmatlan fideszes bábokat. Az ellenzéki összefogásnak azóta is töretlen a támogatottsága, mi pedig meg kellett, hogy halljuk a szombathelyiek hangját. 2022-ben a választókerület képviseletében is változás kell – így lesz kormányváltás!” – írja a Jobbik frakcióvezetője posztjában.

Jakab Péter – Facebook

Kiírásában kitért arra is, hogy Ungár Péter miért megfelelő képviselőjelölt. Jakab szerint Ungár az egyik legfiatalabb, de legaktívabb politikus a Parlamentben. Emlékeztet, hogy mennyit küzdött többek között az olyan elhanyagolt területeken, mint például a szociális szektor. A Jobbik elnöke leírja, hogy Ungár Péter nem hagyta kisemmizni Szombathelyet.

Posztjában kiemeli: „Ha pedig Ungár Péter nyer, az nem csak a kormányváltáshoz visz közelebb, de a szombathelyieknek egy helytartó helyett végre valódi képviselőjük lesz a Parlamentben.”