Fekete-Győr: Élő beszélgetésre hívom Mészárost

Székesfehérvár, 2012. október 31. Mészáros Lõrinc, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia elnöke a székesfehérvári Sóstói Stadionban tartott, sajtótájékoztatóval egybekötött helyszíni bejáráson 2012. október 31-én. MTI Fotó: Földi Imre

Ma reggel tette közé az Index a Mészáros Lőrinccel készült interjúját. A interjúról ebben a cikkben számoltunk be. Az interjút azóta darabokra szedte a Mészárossal és az Orbán-kormánnyal kritikus sajtó. Az ellenzéki politikusok sem hagyták szó nélkül a dolgot.

A rengeteg támadást valószínűleg azért kapta az iromány, mert azzal kapcsolatban nem volt kérdezve Mészáros, amivel kapcsolatban a legtöbb szemrehányást teszik neki. A cikk bevezetőjében azt írja, hogy Mészáros állta a sarat, de hamar kiderült: nem igazán volt mit kiállnia.

A HVG alapos utánajárással ellenőrizte le az üzletember pénzügyekkel, állami támogatásokkal kapcsolatos válaszait. A Telex úgy indította az interjúról szóló cikkjét, hogy elmondta, miért hagyták ott szerkesztő az Indexet.

Fekete-Győr András pedig kihívta az üzletebert egy Facebook-posztban.

„meghívom egy élőben közvetített beszélgetésre, ahol nagyon szívesen elmagyarázom neki, hogy mi a bajom a gazdagodásával, a szállodái állami támogatásával, és hogy mi az a felcsúti per.” – írja posztjában a Momentum miniszterelnök-jelöltje.

Posztjában Fekete-Győr arra kéri Mészáros Lőrincet (valamiért E/3-ban) mondja el a politikus szemébe, amit az Indexes interjújában a „szájába adtak a PR-osai”.

Fekete-Győr András – Facebook