20.2 C
Budapest
2021. augusztus 1., vasárnap

Így reagált a kormánypropaganda Karácsony bejelentésére

Még 24 óra sem telt el azóta, hogy Karácsony Gergely bejelentette indulását az ellenzéki miniszterelnöki-előválasztáson, a kormánypropaganda gépezetben beindultak a fogaskerekek. Aki nem akar sokat olvasni, annak összefoglalva az üzenetük: Gyurcsány.

1.A Fidesz hivatalos oldala

Szerintük Soros György producer által ismét újraindulhatna a Gyurcsány show, melyben Feri a főszereplő, Geri a balfék haver, Klára a feleség és a régi ellenség Jakab Péter, aki legjobb barátként tér vissza. A kommunikáció ezúttal is leginkább Gyurcsány Ferencről szól, akit továbbra is patás ördögként kezelnek.

A videó egyébként nem csak Facebookon, de YouTube-on is fizetett hirdetésben megy.

2. Rákay Philip

Az újságírók kérdésekkel történő provokálásai között is talált időt arra, hogy ismét kamera elé üljön és Kicsoda valójában Karácsony Gergely? címmel arra keresse a választ, hogy kinek az érdeke lehet hogy miniszterelnök legyen. Na és ki az? Hát Gyurcsány Ferenc.

Ha minden alkalommal meg kellene inni egy felest, amikor a Gyurcsány név elhangzik, szinte biztosan a detoxikálóban kötnénk ki.

3. Bohár Dániel – A Riporter

A Pesti TV riportere már Karácsony Gergely nagy bejelentése előtt kitette az őszi SZFE melletti tüntetésen készült interjúját.

BRÉKING NYÚZ- Karácsony Gergely NEM lesz a baloldal miniszterelnök-jelöltje! (Pontosabban tavaly októberben még ezt mondta.) – írta posztjában.

Bár Karácsony Gergely akkor valóban azt nyilatkozta, hogy egy porcikájával sem kívánja a miniszterelnök-jelöltséget, de elhatárolódni sem határolódott el tőle. Nyilatkozatát pedig úgy is kezdte, hogy egy politikusnak óvatosnak kell lenni ilyen kérdésekben.

4. ELÉG

A több, mint 150 000 követővel rendelkező Facebook oldal is már péntek este megkezdte “munkáját” és Karácsony Gergely pártjának a Párbeszédnek támogatottságán ércelődött, mindazok ellenére, hogy a párt népszerűsége 2019 őszén is hasonló lehetett, Karácsony mégis megnyerte a főpolgármester-választást.

5. Alapjogokért Központ

Foglalkozását tekintve a teljesen értelmezhetetlen intézet egy saját maguk által végzett kutatást tett közzé – nem sokkal a bejelentés után. Ebben állításuk szerint Karácsony Gergelyt a magyarok kétharmada nem szeretné miniszterelnöki pozícióban látni.

A kutatás hiányossága, hogy más politikusok (kormánypárti és ellenzéki) elutasítottságát elfelejtették közzétenni, pedig azzal vált volna igazán érdekessé. Reméljük ezt hamarosan pótolja az intézet, aminek hasznossága megtérül minden kifizetett adóforint után.

spot_imgspot_img

Kövess minket közösségi oldalainkon is!

40,000követőTetszik
4,200feliratkozóFeliratkozás

Legújabb videóink

Korábbi híreink