Mit keres a talicska a Tour de Hongrie versenyén, Kaposváron?

Ahogy tegnap beszámoltunk róla, hatalmas verseny alakult ki a kaposvári aszfaltozók és a kerékpárosok között a Tour de Hongrie kaposvári szakaszán. Az utak éppen csak elkészültek, a KPSVR pedig lencsevégre kapta azt a momentumot, amikor a munkásoknak még levonulni sem volt idejük, mire a versenyzők az adott útszakaszra érkeztek.

Szerda délben még kátyúkkal teli útszakasz várta a versenyzőket Kaposváron. Akkora volt a baj, hogy személyesen Dér Tamás alpolgármester is jelen volt a munkálatoknál.

A kiélezett küzdelemben végül csak egy hajszállal, de aszfaltozók nyertek, és egyben talicskával és söprűkkel köszöntötték a mellettük elhaladó, mit sem sejtő bringásokat. 

Szita Károly így kommentálta a kerékpárverseny kaposvári befutóját: „Óriási élmény volt, letettük a névjegyünket! Várjuk a Giro d’Italiát is!”

Bár a kaposvári utakhoz egy off-road verseny jobban illene, ha a polgármester mégis a Giro d’ Italiában gondolkodik, ahhoz javasolnánk egy nagyszabású talicskabeszerzést, hogy hamarabb elkészüljenek az utak a verseny előtt.

Képek és szöveg: KPSVR.hu