Vasárnap jelentheti be Karácsony az indulását

Budapest főpolgármestere vasárnap, az Európa-napon jelentheti be hivatalosan, hogy elindul az előválasztáson – írta mandiner.

Karácsony Gergelyről már régóta tudhattuk, hogy elindul az ellenzéki előválasztáson a Párbeszéd és az MSZP színeiben. A bejelentése viszont a mai napig nem történt meg hivatalosan.

Az indulása hasonlóan egyértelmű volt mindenki számára, mint Dobrevé, aki múlthét vasárnap jelentette be hivatalosan indulását. Karácsonyt, mint miniszterelnök jelöltet az összes eddig megjelent közvéleménykutatásba is számításba vették, amikor arról kérdeztek embereket, hogy kiket találnak a legesélyesebb ellenzéki miniszterelnöknek. Az ilyen kutatások nagyrészében a főpolgármester a top háromban szerepelt a Jakab Péter, Dobrev Klára páros mellett.

Hogy a három legnépszerűbb jelöltből ki jön ki győztesen azt még nem tudjuk. Viszont ha Karácsony elindul a választáson és tegyük fel a ’22-es választ is megnyeri, akkor a mostani pozícióját nem tarthatja meg, amely további kérdéseket feszegethet.

Kövess minket a közösségi médiában!

38,000követőTetszik
900követőkövető
4,000feliratkozóFeliratkozás

Korábbi híreink

Megint a magyar kormány miatt hiúsult meg az EU Kínával szembeni indítványa

A 444.hu írta meg, hogy Magyarország már a napirendre vételét is megvétózta annak az indítványnak, amelyben az Európai Unió tagországai közös állásfoglalásban ítélték volna...

Szabadul a házi őrizetből Bige László

Bige László 2021. április 28-tól a Nyíregyházi Törvényszék jogerős döntése alapján semmilyen kényszerintézkedés hatálya alatt nem áll - írja a 24.hu a Nitrogénművek közleménye...

Maszk nélküli próbakoncert Liverpoolban

A koncert volt a legnagyobb az Egyesült Királyságban, mióta Covid-19 tavaly márciusban elkezdődött.