Több ellenzéki politikus is megkapta az oltását húsvétkor

A húsvéti hosszú hétvégén sem pihentek az orvosok, akik az oltási tervnek megfelelően végezték a munkájukat. Többek között ennek köszönhetően érhetjük el a mai vagy a holnapi napon a 2,5 millió beoltottat, ami után új szabályozások lépnek életbe.

Megkapta az oltását Karácsony Gergely főpolgármester is, aki a közösségi médiafelületén azt írta: minden jól meg volt szervezve, mindenki tette a dolgát, és mindenki nagyon kedves és együttműködő volt. Posztjában továbbá leírta, egy kicsit úgy érezte, mint ha egy normálisan működő társadalomban lenne, ahol észre sem lehet venni, hogy egy ellenzéki önkormányzatnál kapta meg a vakcinát.

Ám ekkor az alábbit írta: Majd az oltás után az igazolásra várva belenéztem a hírekbe, és ott elolvastam, hogy a Fidesz szerint az ellenzék oltásellenes és az önkormányzatok csak bajkeverők. Torkig vagyok már ezzel hazug, a normális életünket tönkretevő, az embereket megosztó politikával. A COVID után legyen ez a következő betegség, amiből kigyógyulunk.

Ungár Péter, az LMP országgyűlési képviselője a hétfő reggel kapta meg AstraZeneca oltását. Ő Facebook oldalán azt írta, hogy senki se válogasson az oltásokból, mindegyik jobb, mint a betegség.

Egyben hozzátette, hogy az oltási folyamat gyors volt és megköszönte az egészségügyi dolgozók munkáját.

Jakab Péter, a Jobbik elnöke és miniszterelnök-jelöltje is hétfőn kapta meg AstraZeneca oltását Miskolcon, egyben ő is köszönetet mondott az ünnepek alatt is dolgozóknak.

Kövess minket közösségi oldalainkon is!

39,000követőTetszik
4,000feliratkozóFeliratkozás

Legújabb videóink

00:17:16

Horváth Csaba: hogy meghalt 22 ezer állampolgár, az a kormány hibája

A Reflektorban vendége Horváth Csaba, Zugló polgármestere volt, akivel többi között Lázár János korábbi felszólalásáról, a Fidesz "a baldoldal oltásellenes" kampányáról, valamint Hadházy Ákos zuglói indulásáról is beszéltünk.
00:06:36

Déri Tibor: Város a Városban feeling – 30 éves Káposztásmegyer II.

Idén 30 éves Káposztásmegyer II. lakótelep. A lakóparkot bemutató videóriportunkat itt tekinthetitek meg.
00:24:06

Kendernay: A NER-rendszert le kell bontani!

A Reflektorban vendége Kendernay János.

Korábbi híreink

Hitelmoratórium okozza a hitelesek hidegzuhanyát

A 2020. március 18-tól életbe lépett fizetési haladékot nagyon sok honfitársunk igénybe vette, és jelenleg is nagyon sokan élnek a lehetőséggel. A pénzügyi szakemberek...

Luxus-óceánjárókkaal mentik az embereket a Karibi-térségből

A karibi szigeten csütörtökön vörös riasztást adtak ki.

Újabb balatoni településen hirdettek építési tilalmat

Újabb településen függesztettek fel építési lehetőséget a Balaton környékén.