Juhász Péter visszatér és az V. kerület polgármestere lenne

Juhász Péter

A Partizán YouTube csatornáján jelent meg interjú az Együtt egykori politikusával és a Belváros kerület egykori önkormányzati képviselőjével, amiben bejelentette elindul a polgármesteri pozícióért a 2024-es választásokon.

A politikus elmondta, hogy egész élete az V. kerülethez köti, így adva volt, hogy itt induljon el a júniusi önkormányzati választáson. Szerinte a kerület mára élhetetlenné vált és ő képes arra, hogy leváltsa a jelenleg regnáló fideszes polgármestert.

A bejelentés idején már van több ellenzéki polgármester-jelölt, többek között a több párt által támogatott Kovács Alex és momentumos Kerpel-Frónius Gábor. Juhász szerintő megkereste az ellenzéki pártokat, de többen adtak neki elvi támogatást, hivatalosan viszont egyik párt sem támogatja még a jelölését – ami azonban még változhat.

Nemrég Juhász Péter is szerepelt a 444 kisfilmjében, ami a fekete kampányokról szólt. Ebben azt mutatták meg, egy-egy politikai szereplőt hogyan járatnak le gyakorlatilag semmilyen valóságalap nélkül. Juhász erről azt mondta, szerinte rossz lett a film lecsengése, azaz hogy háttérbe kell vonulni, ezért is indul el jelöltként.