Jobbik volt alelnöke belép a Momentumba

A Nemzetbiztonsági Bizottság volt elnöke és a Jobbik volt alelnöke, Stummer János belép a Momentumba. Ezt Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke és frakcióvezetője, Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezető-helyettese és maga Stummer János jelentették be a Momentum elnökének Facebook-oldalán közzétett videóban.

„Jövök, mert úgy látom a Momentumban megértették, hogy ennek az országnak a jelenéről és jövőjéről csak őszintén lehet és érdemes beszélni. Ebben a közösségben látják, hogy asztalcsapkodás helyett valódi kormányképességet kell építeni”

indokolta döntését Stummer a Momentum politikusaival feltöltött videóban.

Stummer elmondása szerint a Momentumban az a célja, hogy az elmúlt másfél évtizedben megszerzett tapasztalatait a lehető legmegfelelőbb helyen kamatoztassa.

A bejelentő videóban a Momentum politikusai elmondták, hogy a pártban várnak mindenkit, aki képes szövetségben gondolkodni és a fényt választja az árnyék helyett. A kormányváltás egy nehéz és hosszú folyamat, a Momentum nem fog hazudni a választóknak, szemben rengeteg szemfényvesztő, populista politikussal.

A jövőben a Stummer Jánost érintő sajtómegkereséseket a Momentum sajtóosztályán keresztül tudják intézni.