Folyamatosan érkeznek a gyászolók Berki Krisztián temetésére

Folyamatosan érkeznek a gyászolók Berki Krisztián temetésére. Berki Krisztiánt május 26-án a Farkaséréti temetőben 14 óra 30 perckor kísérik végső nyughelyére.


A gyászolók folyamatosan érkeztek. Berki Krisztián végső nyughelyét pedig az utolsó órában is rendezték, hogy méltó módon tudjanak a gyászolók búcsút venni a tévés személyiségtől.


Berki Krisztián kétgyermekes apuka, egykori Fradi-vezér május 6 -án hunyt el Ferencvárosi otthonában 41 évesen.


A televíziós személyiség szertartása 14:30- kor kezdődött. Folyamatosan érkeztek a megemlékezni vágyók. Berki Mazsi, Berki Krisztián özvegye, arra kért mindenkit, hogy fehér ruhában érkezzenek a szertartásra.


Hódi Pamela és Berki Mazsi karöltve sétáltak együtt a ravatalozó felé.


Kökény Attila is a gyászolók között volt, aki a Nincs semmi másom és az Örökre szóló szerelem című dalokkal fog búcsúzni Berkitől.


„Ez volt Krisztián két kedvence. Még mindig nem fogom fel, hogy elment, először azt hittem, viccel, ez olyan Krisztiános lett volna. Decemberben találkoztunk utoljára, akkor boldog volt, minden rendben volt körülötte. Sosem szoktam temetésen énekelni, de most Krisztián kedvéért kivételt tettem” – nyilatkozta a Blikknek az énekes.


Korábban már elindultak a találgatások arról, hogy miként fogják végső nyugalmára helyezni Berki Krisztiánt. Berki Krisztiánt végül urnában helyezték örök nyugalmára.

Fotó: Bors
Fotó: Markovics Gábor /Ripost