Lezajlott minden idők legszürreálisabb meki átadója

Rég jelentkeztünk a novemberben indított átadó bajnoksággal, viszont most olyan történt, amiről mindenképp be akartunk számolni. Kisvárdán is megnyitott az egyik leghíresebb gyorséttermi lánc egyik étterme, amin számtalan politikus mondott beszédet, de még élőzenés köszöntő is volt.

A választások közeledtével minden átadási lehetőséget megragadnak a politikusok, hogy a fotókon és videókon mosolyogva megmutathassák a Facebook oldalukon, hogy Magyarország előre megy, nem hátra. Ez történt most Kisvárdán is, amikor is a McDonald’s étteremláncot megnyitották.

„A lehetetlen nem létezik” – erre ékes példa a ma hivatalosan is átadott első kisvárdai McDonald’s étterem. – írja közösségi oldalán Seszták Miklós volt nemzeti fejlesztési miniszter, aki a közzétett videó alapján többedmagával is beszédet mondott, ami bizonyára minden étterembe látogatót éhes vendéget rendkívül érdekelhetett.


Az átadón láthatóan nem csak izgalmas és érdekfeszítő beszédek, de élőzene, ajándékozás és szalagátvágás is volt. Arról a magát nemzetinek nevező politikusok viszont nem ejtettek szót, hogy miért éppen egy külföldi lánc terjeszkedésének örvendenek ennyire és miért nem a hazai vállalkozókat támogatják.

Ha lemaradtál az átadó bajnokság első részéről, akkor azt itt tudod visszaolvasni: