Drag Queenekkel robbantottunk tabukat és cicákat a Lejátszó új részében

A Lejátszó legújabb adásában két Drag Queen előadóművészt hívtunk meg, hogy arról faggassuk őket, hogyan jött az ötlet, hogy sminket és női ruhát öltve közönség elé álljanak. Meglepő élettörténetek családról, hétköznapokról és kicsit a közéletről is D Michellel és Sa’soonnal, akikkel már találkozhattatok a Drag Queen Hungary-n forgatott riportunkban is.

Ha érdekel a bővített másfél órás adás, fizess elő a donably.com/jovotv oldalon és a többi korábbi adáshoz is hozzájuthatsz.

A játék leírása röviden:

Ebben a társasjátékban a játékosok meg akarják úszni, hogy robbanó cica kártyát húzzanak a pakliból, ugyanis ekkor kiesnek. Hogy ezt elkerüljék ravasz trükköket vethetnek be: lapokat csennek egymástól, megakadályozzák kártyák kijátszását, a megfelelő pillanatban újrakeverhetik a paklit, de ha van náluk, használhatják a hatástalanító kártya is, amivel a robbanást kivédhetik és megmenekülhetnek a kieséstől.

A mostani epizódból a játék mellett még arra is fény derül, hogy ma hol lépnek fel a Drag Queenek, illetve hogyan jutnak el egyik helyről a másikra amikor beöltöznek?

Érdekes és vicces sztorik nem mindennapi emberektől, akiken keresztül jobban megismerhetjük a sokak számára még ismeretlen művészi világot. Tartsatok velünk!

Ha tetszett a videó, ne felejts el feliratkozni YouTube csatornánkra sem, valamint megköszönjük ha támogatásoddal hozzájárulsz a Jövő TV működéséhez.