Demeter Márta a Jobbikban folytatja politikai pályáját

Közösségi oldalán jelentette be az egykori MSZP-s, ma pedig az LMP frakció tagja, hogy az előválasztáson a Jobbik színeiben indul és amennyiben mandátumot szerez, úgy a Jobbik frakció tagjait fogja gyarapítani.

Én ma úgy látom, hogy személyesen a legtöbbet akkor tudom tenni a kormányváltásért és az Orbán-rezsim lebontásáért, ha jövőre az ellenzék legharcosabb politikusa, Jakab Péter vezette Jobbik frakciójában folytathatom a munkámat, ha a választóktól újabb mandátumra kapok bizalmat. A Jobbikkal eddig is kiváló volt az együttműködésünk, és jól eső érzés az a politikai és emberi támogatás, amit tőlük eddigi munkám során kaptam. – írja közösségi oldalán Demeter Márta.

A 38 éves politikus a 2014-es magyarországi országgyűlési választáson az MSZP–Együtt–DK–PM–MLP pártszövetség közös listáján a 23. helyet szerezte meg, és mandátumot szerzett az országgyűlésbe, ezt követően 2018-ban pedig az LMP színeiben került be ismét a Parlamentbe.

Vessünk véget közösen az Orbán-rezsimnek 2002-ben! – zárja gondolatait Demeter Márta, aki vélhetően a 2022-es és nem a 2002-es választásokra gondolt.

Köszönöm Márta az eddigi harcos kiállásod a nemzetért. Számítunk rád, és te is számíthatsz ránk, a Jobbik teljes közösségére a küzdelemben! – ezt már Jakab Péter, a Jobbik elnöke írta kommentben Demeter posztja alá néhány perccel a bejelentést követően.