Jakab Péter parizerháborúba bonyolódott

Az vagy amit megeszel” – próbált utalni erre a kormánypárti 888.hu újságírója, mikor Jakab Pétert hívta prolinak és primitívnek, azért mert parizeres szendvicset evett Piros Arannyal.

Jakab Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt természetesen nem hagyta szó nélkül Szentesi Zöldi László írását, úgyhogy saját Facebook oldalán beszámolt az esetről.

„Szó szerint ezt írja, figyeljetek – idéz a 888.hu-s írásból Jakab

ha valaki tényleg beéri Piros Arany, parizer kombinációval, pedig megtehetné, hogy normális ételeket fogyaszt, az nem szerény és szegény, hanem primitív, igénytelen ember”

– számolt be Jakab Szentesi Zöldi László írásáról. Majd a következőképp reagált:

„Na, ezt gondolja egy fideszes értelmiségi, vagy micsoda, azokról, akik ma Magyarországon parizert esznek Piros Arannyal. Primitívek, igénytelenek.”

Szentesi Zöldi írása végén pedig azt üzeni Jakab Péternek, hogy a miniszterelnök-jelölt menjen vissza tanítani, és ha még akkor is csak parizerre meg Piros Aranyra futja, akkor majd a tehetségesebb keresztények segíteni fognak rajta.

Jakab Péter a végén summázza:

„Azt viszont tudjuk, hogy mit gondolhat azokról, akik a nép kenyerét eszik: primitívek és igénytelenek. A jachton prostizó, drogozó, ereszen akrobatázó kőgazdag fideszesek meg akkor nyilván intelligensek és igényesek