Dobrev Klára a CNN-nek nyilatkozott a homofób pedofiltörvényről – VIDEÓ

Budapest, 2020. február 21. Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti (EP-) képviselõje nyitóbeszédet mond az európai minimálbérrõl szakszervezeti vezetõk részvételével rendezett konferencián a budapesti Európa Pontban 2020. február 21-én. Az ellenzéki politikus az európai minimálbér bevezetése mellett érvelt a fórumon. MTI/Mohai Balázs

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje aCNN-nek nyilatkozott a homofób pedofiltörvényről és Orbán Viktor rendszeréről.

„Magyarországon már mindenki érti. Európa is lassan megérti. A CNN segítségével immár az egész világ érti.

Most, hogy mindenki érti, rajtunk a sor, hogy megválaszoljuk a kérdést: Orbán vagy Európa?

Mi utóbbit választjuk, ezért kell jövő áprilisban leváltani Orbán Viktor rendszerét és egy olyan országot építeni, ahol soha többet nem történhet meg, hogy az aktuális hatalom kipécéz társadalmi csoportokat, akiket gyűlöletpolitkájának középpontjába helyez, megkeserítve ezzel becsületes, tisztességes emberek életét pusztán bőrszínük, vallási meggyőződésük vagy éppen nemi identitásuk alapján. Orbán együtt fog bukni a gyűlöletpolitikájával, mi pedig egy másik, egy szebb Magyarországot hozunk létre!

Többek között erről is beszéltem a világ vezető hírcsatornájának, a CNN-nek adott interjúmban.”