Karácsony Gergely is országjárásra indult

Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölt (MSZP-Párbeszéd-LMP) országjárásra indul. Ennek első sajtónyilvános állomása Tatabánya lesz, ahol a 99 Mozgalommal közös miniszterelnök-jelölti program következő pontja kerül bemutatásra.  A Jóvátétel programjának bemutatását követően a szakpolitikai programcsomagok közül a gazdasági programra kerül most sor, amelyet további 8 programcsomag követ majd az országjárás keretében – írják a szerkesztőségünknek továbbított közleményben.

A miniszterelnök-jelölt Facebook posztjában meg is erősítette ezt:

Mindenesetre elég kalandosan indult Dobrev Klárának is egy hónapja az országjárása, mikor Dobrev Klára, DK-s miniszterelnök-jelölt Egerben, a Széchenyi István utcában kampányolt, amelyen megjelent három ellentüntető 3 táblával (EL KÚR TUK), miközben egy hangszóróról az őszödi beszédet játszották le. Az ellentütetők tette miatt szóváltás alakult ki közöttük és a DK rendezvényére érkezők között. Aztán az egyik tüntető előrántott egy pisztolyt, miután valaki belerúgott vagy bele akart rúgni a hangfalba.

Ki tudja, hogy Karácsony Gergely milyen hangulatot fog kiváltani, mi mindenesetre be fogunk számolni az eseménydúsabb történésekről.