Valakinek szólnia kéne, hogy ez mindenkinek kellemetlen – Schobert Norbi megint beszélt

Budapest, 2014. szeptember 4. Schobert Norbert, a Norbi Update igazgatótanácsának elnöke és felesége, Rubint Réka, a cég társtulajdonosa a Norbi Update Lowcarb Nyrt. részvényértékesítésérõl tartott sajtótájékoztatón a Budapesti Értéktõzsdén 2014. szeptember 4-én. MTI Fotó: Kovács Attila

Fontos, hogy a jót feltételezzük emberekről, biztos van valami nagyobb szabású terve Schobert Norbinak, ezekkel a kinyilatkoztatásaival.

Az elmúlt évben pont, ahogy el-elfelejtettük volna, hogy Schobert Norbi még mindig létezik, mint közszereplő, valahogy hibátlanul időzítve állandóan tett valami botránkoztató megjegyzést, hol interjúkban, hol a saját közösségi média profiljain.

Most a Fókusz kamerájának beszélt az apák napjáról, örül a viszkinek és a szivarnak ajándék gyanánt szemlézte a 24.hu a Norbival készült interjút. Ezzel még akkora baj nem is lenne, ha nem tette volna hozzá azokat a mondatokat miszerint:

Apának lenni biztos, hogy könnyebb. Egyrészt nekünk nem kell megszülnünk azt a gyereket, másik oldalról egész biztos, hogy nem kell szoptatnunk és nem kell éjszaka felkelnünk, legalábbis, ha normális a feleségünk, viszont nekünk nagyon keményen kell dolgoznunk, hogy megteremtsük a család biztonságát. És ami nagyon fontos, hogy ha jó apák vagyunk, akkor mindenképpen a gyerekeinkkel és a feleségünkkel kell akkor is maradnunk, ha akármilyen csábító élményt is kínál az életnek a megváltoztatása

– mondta Schobert Norbi, aki bevallotta, hogy a gyerekeivel szinte kihagyta az első 10 évet, mert nem találta annyira a kapcsolódási pontot velük.

Továbbá hozzátette:

Azt kell, hogy mondjam, így összegezve 50 év után, hogy igazából nem voltam soha jó apa, de felelősségteljes apa voltam mindig. Nem voltam az a gügyögős, pelenkázós, szoptatós, büfiztetős apuci, mindig hajtottam a pénzt, meg mentem előre és igazából 10 éves koruk körül kapcsolódtam be mindegyik gyereknek az életébe, de kamaszkortól kezdve, mindegyik a legjobb barátom. Az első 10 évben Réka mentette meg ezt a dolgot.

Mindenesetre ezek az állítások igen kedélyborzolók lehetnek. Bízzunk benne, hogy tényleg csak a média állóvizét szeretné felkavarni és ezeket az állításokat ő sem gondolja teljesen komolyan.

(24.hu)