Bognár György megmutatta, hogy kell a lehető legmélyebbre lesüllyedni

Nem vagyok egy nagy futball-szakértő. Biztos vagyok benne, hogy Bognár György jobban ért a sporthoz, végülis őt behívták az M4-be, mint szakkommentátor. És bár ne tették volna.

A Finnország – Dánia meccs 42. percében Christian Eriksen összeesett, és több percig küzdöttek az életéért a pályán. A meccset félbe kellett szakítani, ezért addig, hogy teljen az idő az M4 studiójába kapcsoltak, ahol megpróbálták átbeszélni a történtet.

Teszetosza banda, miért kell 45 perc

– háborgott Bognár

Akik élőben követték Eriksen tragédiáját, vagy akik olvasták, hogy mi történt vele, azokban mind egy rossz érzés, vagy egy megdöbbenés törhetett elő. Ami teljesen normális. Bognár György viszont azon panaszkodott a köztévé élő adásában, hogy az UEFA miért nem folytatja már a finn-dán meccset. Szánalmas mi? Vagy tudjuk be, egy érzelemből kimondott dolognak, amit később majd megbocsájt? Megbocsájtani lehet megfogja, de tovább alázta magát.

Számomra nem Eriksen állapota aggasztó, hanem hogy hogy lehetnek valakik ilyen döntésképtelenek.

– ezt is Bognár György mondta, mint „szakommentátori vélemény”.

Az MTVA studiójában még Berkesi Judit és Petry Zsolt volt jelen, akik forgatták a szemüket az elhangzottaktól, bár megállítani nem állították meg Bognárt, hogy ne csináljon magából bohócot.

Eriksen állapota azóta stabil, viszont még kivizsgálják az állapotát.