Gyászol a humorista: mindenkit arra kér, hogy oltassa be magát

Családi barátjukat és gyermekeinek bölcsődés pedagógusát veszítette el a héten a népszerű humorista, Bödőcs Tibor, aki erről közösségi oldalán emlékezett meg. és hívta fel mindenki figyelmét arra, hogy oltassa be magát a koronavírus elleni védőoltással.

Meghalt három gyerekem bölcsis nénije, családi barátunk, Zsuzsa „néni” – írta Bödőcs Tibor közösségi oldalán. Mint írta, a pedagógus mindössze harmincnégy éves volt, ezzel pedig egy másfél éves kislány és egy koraszülött kisfiú maradt édesanya nélkül.

A harmincnégy éves kismama négy héttel ezelőtt lett koronavírusos, akin a terhesség harmincadik hetében császármetszést hajtottak végre. Ezt követően lélegeztetőgépre került, ahol később életét vesztette. Az eset még az előtt történt, hogy a kismamákat oltani kezdték volna a vírus elleni vakcinával.

Oltassák be magukat! Soha nem fogjuk megtudni, hogy ha sokkal több tesztet végeznek, ha alapos kontaktkutatás lett volna, ha máshogy zárunk és máskor, ha az orvosok, az ápolók szabadon elmondhatják, ha a cégek TAO-jukat a kórházaknak is ajánlhatták volna, ha az elmúlt 30 (150? 1000?) évben a minél több embernek legyen elviselhető az élet jegyében politizáltak volna kies hazánk urai… akkor mennyi áldozat lenne, lett volna. Oltassák be magukat! – írja Bödőcs oldalán.