Fényfestéssel tisztelegnek az egészségügyi dolgozók előtt

Csütörtökön, pénteken is fényfestéssel tisztelegtek az egészségügyi dolgozók előtt a II. kerületben az önkormányzat jóvoltából. A vetítést utoljára szombaton este, sötétedés után is lehet megtekinteni a Budapest Körszállónál.

A II. kerület önkormányzata különleges fényfestéssel hívja fel a figyelmet az egészségügyi dolgozók hősies munkájára, valamint a védőoltások és a járványügyi óvintézkedések fontosságára. Éppen ezért tartanak három egymást követő estén különleges fényfestést a Budapest Körszálló Szent János Kórház felé néző homlokzatán, melyet utoljára szombat este lehet megtekinteni.

Vigyázzunk egymásra! feliratot vetítenek ki a II. kerület címerével a Budapesti Körszállóra

A fényfestéssel hívja fel az önkormányzat a figyelmet arra, hogy mindannyian köszönettel tartozunk az egészségügyi dolgozóknak, akik hónapok óta végzik munkájukat hatalmas terhelés alatt, és a mai napig is igyekeznek mindent megtenni, hogy megfelelő ellátást kaphassanak a betegek.

A fényfestéssel az önkormányzat a köszönet mellett a védőoltások és az óvintézkedések, így a maszkviselés fontosságára is felhívja a figyelmet, hiszen ezek a legfontosabb eszközeink a járvány visszaszorítása során.

Köszönjük az egészségügyi dolgozók munkáját! – vetítették ki a Budapesti Körszállóra az üzenetet a II. kerületben

Fontos üzenetet hordoz az is, hogy a Danubius Hotel Budapest épületén jelenhetett meg a fényfestés, hiszen amíg nem kapták meg elegen az oltást, és nem szorul vissza a járvány, nagyon sokan nem végezhetik munkájukat, így a szállodák dolgozói sem fogadhatnak a megszokott módon vendégeket.

Az önkormányzat továbbra is arra biztat mindenkit, hogy éljen a védőoltás beadásának lehetőségével, és regisztráljon a https://vakcinainfo.gov.hu címen.